Ολυμπιακός: Στα υπόψιν του ο Κλαούντιο Ράμος της Τοντέλα

Ολυμπιακός: Στα υπόψιν του ο Κλαούντιο Ράμος της Τοντέλα

Ο Ολυμπιακός τσεκάρει την περίπτωση του τερματοφύλακα της Πορτογαλικής Τοντέλα, Κλαούντιο Ράμος, ως εναλλακτική επιλογή αν «χαλάσει» του Σα.

Ο Ολυμπιακός ήδη βρίσκεται στον προγραμματισμό της νέας χρονιάς. Στο πλαίσιο αυτό μια από τις κύριες προτεραιότητες είναι η παραμονή του Ζοσέ Σα στο Λιμάνι, μιας και ο Πορτογάλος κίπερ έχει ικανοποιήσει με τις εμφανίσεις του.

Αυτό δεν πάει να πει όμως πως οι ερυθρόλευκοι δεν έχουν και plan b. Κάπως έτσι και έχοντας ως δεδομένο πως το βλέμμα είναι στραμμένο στην πορτογαλική αγορά προέκυψε και πάλι το όνομα του Κλαούντιο Ράμος.

Πρόκειται για τον 27χρονο τερματοφύλακα της Τοντέλα που το 2018 έγινε και διεθνής με την Εθνική Πορτογαλίας. Ο Ράμος που είχε απασχολήσει τον Μαρτίνς και τον Ιανουάριο πριν την απόκτηση του Λοντίγκιν, σύμφωνα με την Live Sport βρίσκεται ψηλά στη λίστα του προπονητή των Πειραιωτών.

Με δεδομένο το γεγονός πως το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2020 και η μικρομεσαία Τοντέλα… φλερτάρει με τον υποβιβασμό, ο Ολυμπιακός αν χρειαστεί να προβεί στην απόκτηση ενός ακόμα τερματοφύλακα θα έχει στα χέρια του μια τουλάχιστον εφικτή περίπτωση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ