Άρης: Η κριτική των παικτών

Άρης: Η κριτική των παικτών

Ο Άρης σοβαρεύτηκε στο δεύτερο ημίχρονο, έβγαλε ποιότητα στον αγωνιστικό χώρο και κέρδισε (3-1) με ανατροπή τον ΟΦΗ.

Χουλιάν Κουέστα
Σε αντίθεση με τα προηγούμενα παιχνίδια , δεν ήταν σταθερός, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο και δεν ενέπνεε σιγουριά στην άμυνα του.

Μανώλης Τζανακάκης
Στο πρώτο ημίχρονο αντιμετώπισε κάποια ανασταλτικά προβλήματα, όμως, στο δεύτερο μισό της αναμέτρησης ανέβασε την απόδοση του και βοήθησε και επιθετικά με τις προωθήσεις του.

Γιώργος Δεληζήσης
Είχε διάθεση και πάθος, αν και στα πρώτα λεπτά ήταν φανερά επηρεασμένος από την αγωνιστική απραξία του. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν ανίκητος στο ψηλό παιχνίδι.

Λίντσεϊ Ρόουζ
Ήταν νευρικός στο ξεκίνημα του αγώνα και έκανε αρκετά λάθη. Στη συνέχεια ήταν ο γνωστός Ρόουζ , με πολύ καλή παρουσία στο κέντρο της άμυνας, ενώ πέτυχε ένα πολύ όμορφο γκολ , σε ένα κρίσιμο χρονικά σημείο του αγώνα.

Μίχαϊ Κόρχουτ
Μέτρια εμφάνιση από τον Ούγγρο στο πρώτο μισό της αναμέτρησης. Στη συνέχει ανέβασε ρυθμούς, χωρίς, πάντως, να φτάσει στα υψηλά επίπεδα προηγούμενων εμφανίσεων του.

Μανώλης Σιώπης
Αδιάκοπο τρέξιμο στο χώρο της μεσαίας γραμμής, ενώ κέρδισε όλες τις προσωπικές μονομαχίες από τους παίκτες του ΟΦΗ. Βοήθησε και στην επιθετική ανάπτυξη της ομάδας του με τις προωθήσεις του.

Χαβιέ Ματίγια
Από το μαγικό του δεξί πόδι ξεκίνησαν όλες οι επιθετικές προσπάθειες του Άρη. Παίκτης μεγάλης ποιότητας, κράτησε και μοίρασε τη μπάλα, ενώ πέτυχε ένα εκπληκτικό γκολ με απευθείας φάουλ.

Ματέο Γκαρσία
Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός έχασε το πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του στο πρώτο ημίχρονο. Το θετικό είναι ότι δεν του έριξε την ψυχολογία και στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασε την απόδοση του και βοήθησε την ομάδα του να φτάσει στη νίκη.

Γιάννης Φετφατζίδης
Έδειξε διάθεση και πάθος, δεν του βγήκαν όμως, οι ατομικές ενέργειες που επιχείρησε.

Νικολά Ντιγκινί
Πολλές μάχες με τους αντίπαλους αμυντικούς. Παρά το γεγονός ότι δεν σκόραρε, ήταν μέσα σε όλες σχεδόν τις φάσεις που δημιούργησε η ομάδα του.

Χαμζά Γιουνές
Προσπάθησε, ήταν μέσα στις μάχες, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. Θα μπορούσε να κερδίσει πέναλτι, αν ο διαιτητής έβλεπε ότι οι παίκτες του ΟΦΗ τον τράβηξαν από τη φανέλα μέσα στη μεγάλη περιοχή.

ΑΛΛΑΓΕΣ
Ντάνιελ Λάρσον
Ο Σουηδός μπήκε σαν αλλαγή και έδειξε γιατί είναι τόσο πολύτιμος για τον Άρη. Με τη ταχύτητα και τη τεχνική του κατάρτιση δημιούργησε πολλά προβλήματα στην αμυντική γραμμή του ΟΦΗ.

Νίκο Μαρτίνες
Πολύ καλή παρουσία από τον Αργεντινό, το χρονικό διάστημα που αγωνίστηκε. Πέρασε κάθετες πάσες, ενώ διαμόρφωσε το τελικό σκορ, με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ.

Γιώργος Βαλεριάνος
Αγωνίστηκε ελάχιστα και δεν μπορεί να κριθεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ