Ολυμπιακός: Ποντένσε, ο κορυφαίος όλων…

Ολυμπιακός: Ποντένσε, ο κορυφαίος όλων…

Ο Ολυμπιακός είχε έναν μεγάλο πρωταγωνιστή κόντρα στον Ατρόμητο: τον Ντάνιελ Ποντένσε. Καλή εμφάνιση και από Μπουχαλάκη - Φορτούνη.

Ο Ολυμπιακός νίκησε τον Ατρόμητο με 2-1 έχοντας για κορυφαίο παίκτη τον Ντάνιελ Ποντένσε. Διαβάστε από to10.gr την κριτική των παικτών του Ολυμπιακού.

Σα: Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού ήταν σε καλή βραδιά και δήλωσε «παρών» όποτε χρειάστηκε. Καλή εμφάνιση από τον Πορτογάλο.

Ελαμπντελαουί: Στο πρώτο ημίχρονο δεν βοήθησε στο επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού. Στο δεύτερο μέρος ανέβασε αισθητά την απόδοση του και έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην ανατροπή του σκορ από τους ερυθρόλευκους.

Μεριά: Ο Αφρικανός στόπερ του Ολυμπιακού έμεινε μακριά από τον καλό του εαυτό. Δεν είχε την συγκέντρωση που χρειάζοταν στο πρώτο μέρος και δεν απέφυγε τα λάθη. Στο δεύτερο τα πράγματα ήταν καλύτερα για τον Τυνήσιο.

Σισέ: Καλό παιχνίδι από τον νεαρό στόπερ των πειραιωτών, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Κέρδισε τις περισσότερες μονομαχίες και χρειάστηκε σε αρκετές περιπτώσεις να καλύψει τον Μεριά.

Κούτρης: Είχε θέματα από την πλευρά του στο πρώτο ημίχρονο ο αριστερός μπακ του Ολυμπιακού. Στο δεύτερο μέρος βελτίωσε πάντως την απόδοσή του και ανέλαβε και επιθετικές πρωτοβουλίες.

Γκιγιέρμε: Στο πρώτο μέρος δεν ήταν καλός και από δικό του λάθος προηγήθηκε ο Ατρόμητος. «Άλλος» παίκτης ο Βραζιλιάνος στο δεύτερο μέρος, ανεβάζοντας κατακόρυφα την απόδοση του. Ήταν αυτός που ισοφάρισε με ωραία κεφαλιά στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου.

Μπουχαλάκης: Ένα ακόμα πολύ καλό παιχνίδι απ΄ τον διεθνή μέσο, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Μπουχαλάκης έκανε πολλές δουλειές στην μεσαία γραμμή και ήταν φυσικά ο σκόρερ του δεύτερου γκολ του Ολυμπιακού.

Φορτούνης: Στο πρώτο μέρος δεν είχε την φρεσκάδα προηγούμενων αγώνων, αλλά στο δεύτερο 45λεπτο ήταν πολύ καλός. Ο διεθνής μέσος κινήθηκε εξαιρετικά πηγαίνοντας και στα άκρα για να προκαλέσει «ρήγματα» στην άμυνα του Ατρόμητου και είχε την πολύ καλή σέντρα στο 1-1 του Γκιγιέρμε.

Ποντένσε: Ο καλύτερος παίκτης του Ολυμπιακού. Ο Πορτογάλος έκανε εξαιρετική εμφάνιση και προκάλεσε πολλά προβλήματα στην άμυνα του Ατρόμητου. Πήρε πολλές πρωτοβουλίες και δημιούργησε πολλές ευκαιρίες. Τελείωσε φάσεις και του έλειψε μόνο το γκολ. Έκανε την ασίστ στο 2-1 του Μπουχαλάκη.

Μασούρας: Δεν ήταν αρνητικός στο πρώτο ημίχρονο ο νεαρός εξτρέμ του Ολυμπιακού. Είχε την μεγάλη ευκαιρία στο τετ α τετ με τον Μέγιερι και δυο – τρεις ακόμα καλές στιγμές. Αντικαταστάθηκε όμως με την έναρξη του δευτέρου μέρους.

Γκερέρο: Ο Ισπανός σέντερ φορ δεν μπόρεσε να «μπει» στο ματς και σωστά αντικαταστάθηκε από τον Μαρτίνς.

Ντίας: Πήρε την θέση του Μασούρα και έπαιξε στο δεξί άκρο της επίθεσης. Ήταν κινητικός και πήρε πρωτοβουλίες.

Χασάν: Σίγουρα ήταν πολύ καλύτερος από τον Γκερέρο. Μπήκε στις φάσεις και είχε ευκαιρίες αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει. Το σίγουρο όμως είναι ότι ο Αιγύπτιος προκάλεσε προβλήματα στην άμυνα του Ατρόμητου.

Καμαρά: Μπήκε αλλαγή στις καθυστερήσεις ο νεαρός μεσοαμυντικός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ