Μαρτίνς: «Ή σφυρίζουν με άλλα κριτήρια, ή είναι κακοί διαιτητές»

Μαρτίνς: «Ή σφυρίζουν με άλλα κριτήρια, ή είναι κακοί διαιτητές»

Λόγο για διαφορετικά κριτήρια ή κακούς διαιτητές έκανε ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με τον Ατρόμητο.

Ο Πέδρο Μαρτίνς είχε αφήσει αιχμές στις πρώτες δηλώσεις του μετά τις λήξη της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο, γεγονός που το συνέχισε και στη συνέντευξη Τύπου μετά το 2-1.
Κι αν ο Πορτογάλος τεχνικός είχε κάνει λόγο για «… καλή διαιτησία όπως πρέπει να είναι οι διαιτησίες» ειρωνευόμενος φυσικά την σημερινή απόδοση  του Ματίας Γκεστράνιους και των βοηθών του, στη συνέντευξη Τύπου τα είπε «έξω από τα δόντια».
Αναλυτικά όσα είπε ο Πέδρο Μαρτίνς:
Για το σκέλος της διαιτησίας και το ματς: Για το αγωνιστικό θέλω να πω ότι δεν ξεκινήσαμε καλά τον αγώνα. Δεν νομίζω ότι ήταν τόσο το αγωνιστικό πρόσωπο όσο τα λάθη μας. Γίνανε πολλά ατομικά λάθη και αναλαμβάνω την ευθύνη. Έχω την ευθύνη για αυτό. Στο β’ μέρος βελτιωθήκαμε και πήραμε το ματς. Τα κριτήρια των διεθνών διαιτητών όταν έρχονται να παίξουν στην Ελλάδα δείχνουν να είναι λανθασμένα ή διαφορετικά. Έχουν άλλα κριτήρια οι ξένοι διαιτητές. Ή ισχύει αυτό ή είναι κακής ποιότητας οι διαιτητές αυτοί.
Για τη διάθεση των παικτών και τους Νάτχο και Βούκοβιτς που έμειναν εκτός: Όχι δεν έχει καμία σχέση με τα μελλοντικά ματς πλάνα. Οι Νάτχο και Βούκοβιτς έχουν συμβόλαιο και έχει να κάνει με την διαχείριση. Σήμερα αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μας για την διάθεση να γυρίσουν το ματς. Επίσης ένα σχόλιο για τον κόσμο μας. Τους ευχαριστούμε ξανά για την μεγάλη στήριξή τους και στα 90 λεπτά.
Για το κατά πόσον είπε κάτι στους παίκτες του στο ημίχρονο: Μία βασική οδηγία ήταν να παίξουμε με πιο μεγάλη προσοχή στις γραμμές μας και να απειλήσουμε εκεί που έχει πρόβλημα ο αντίπαλος. Είπαμε και άλλα πράγματα που είναι δικά μας και έχουν να κάνουν με την ομάδα που δεν μπορούμε να τα πούμε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ