«Στα άστρα για τον Γιάννη Κυράστα»

«Στα άστρα για τον Γιάννη Κυράστα»

Η αναφορά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στον αείμνηστο Γιάννη Κυράστα.

Ο Γιάννης Κυράστας δόξασε και δοξάστηκε στον Παναθηναϊκό, αγαπήθηκε σε απεριόριστο βαθμό από τον κόσμο και δεν θα ξεχαστεί όσα χρόνια κι αν περάσουν από τον χαμό του.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός μέσω του λογαριασμού της στο instagram έκανε μία μικρή αναφορά στον αείμνηστο παίκτη και προπονητή της ομάδας.

Μεταξύ άλλων τονίζεται: «15 χρόνια χωρίς τον Γιάννη Κυράστα… Ως ποδοσφαιριστής έπαιξε για μια πενταετία (1981-86) στον Παναθηναϊκό κι ακολούθως «κρέμασε» τα ποδοσφαιρικά παπούτσια του. Προπονητικά δούλεψε στο τριφύλλι, τη σεζόν 1999-2000 (βραβεύτηκε ως ο καλύτερος προπονητής) και το πρώτο τρίμηνο της σεζόν 2001-02. Και τις δύο φορές δημιούργησε μια ομάδα χάρμα οφθαλμών, κοινής αποδοχής από το φίλαθλο κόσμο.

Με τη δουλειά του και τη συμπεριφορά του έγινε ιδιαίτερα αγαπητός στον κόσμο του Παναθηναϊκού. «Έφυγε» σαν σήμερα το 2004. Λίγες εβδομάδες αργότερα ο Παναθηναϊκός κατακτούσε το νταμπλ και από την εξέδρα το σύνθημα ακούστηκε μέχρι τον ουρανό. «Αυτή η κούπα θα φτάσει στ’ άστρα για τον Γιάννη τον Κυράστα»…

15 χρόνια χωρίς τον Γιάννη Κυράστα… Ως ποδοσφαιριστής έπαιξε για μια πενταετία στον Παναθηναϊκό και ακολούθως…

Δημοσιεύτηκε από Panathinaikos FC / ΠΑΕ Παναθηναϊκός στις Δευτέρα, 1 Απριλίου 2019

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ