«Κατάληψη» ΠΑΟΚτσήδων και εισπράξεις 100.000 ευρώ για την Ξάνθη!

«Κατάληψη» ΠΑΟΚτσήδων και εισπράξεις 100.000 ευρώ για την Ξάνθη!

Οι οπαδοί του Δικεφάλου του Βορρά κατέκλυσαν τις κερκίδες του «Xanthi Arena» και έφεραν πολλά χρήματα στα ταμεία της ομάδας

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έδωσαν ασπρόμαυρο χρώμα στις κερκίδες του «Xanthi Arena» στο εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας τους για την 26η αγωνιστική της Superleague. Συγκεκριμένα, στις εξέδρες του γηπέδου βρέθηκαν περισσότεροι από 5.000 οπαδοί του Δικεφάλου του Βορρά, οι οποίοι ταξίδεψαν από όλες τις πόλεις της Βόρειας Ελλάδας για να στηρίξουν τους παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Μπορεί στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, οι Ασπρόμαυροι να πήραν τη νίκη κόντρα στην τοπική ομάδα, όμως και η Ξάνθη βγήκε κερδισμένη καθώς έβαλε στο ταμείο της ένα ποσό που ξεπερνά τις 100.000 ευρώ!

Η… εκκαθάριση έδειξε πως κόπηκαν 6.658 εισιτήρια, αριθμός τεράστιος για τη σύγχρονη Ιστορία της ομάδας της Θράκης και 2ος μεγαλύτερος όλων των εποχών. Οι εισπράξεις από τα εισιτήρια ανήλθαν στις 105.000 ευρώ, αριθμός εξωπραγματικός για τα δεδομένα της.  Να σημειώσουμε ότι στα προηγούμενα 12 εντός έδρας ματς της ομάδας, είχαν κοπεί αθροιστικά 12.779 εισιτήρια και χθες τα μισά!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ