Τα γυρίζουν οι Τούρκοι για Λουτσέσκου και Μπεσίκτας

Τα γυρίζουν οι Τούρκοι για Λουτσέσκου και Μπεσίκτας

Οι Τούρκοι καταλαβαίνουν πως δεν υπάρχει θέμα Λουτσέσκου μετά και τις νέες δηλώσεις του Ρουμάνου τεχνικού του ΠΑΟΚ.

Τα τουρκικά σενάρια για επαφές της Μπεσίκτας με τον Ράζβαν Λουτσέσκου διαψεύστηκαν για πολλοστή φορά και πλέον φαίνεται ότι άρχισαν να αντιλαμβάνονται στη γειτονική χώρα ότι ο Ρουμάνος τεχνικός δεν πρόκειται να αφήσει τον ΠΑΟΚ για να μετακομίσει εκεί.

Ο προπονητής του Δικέφαλου ρωτήθηκε στη χθεσινή (3/4) συνέντευξη Τύπου, μετά τη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης με 2-0 στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου για το ενδιαφέρον της Μπεσίκτας και ήταν ξεκάθαρος: «Έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ και για του χρόνου. Πιστεύετε ότι αυτή τη στιγμή θα μπορούσα να μιλήσω με κάποιον άλλον;

Δεν μπορώ να αποσπάσω την προσοχή μου από αυτό που κάνω τώρα στον ΠΑΟΚ. Επίσης σέβομαι απόλυτα τον ιδιοκτήτη, τον κ. Ιβάν Σαββίδη. Έχω υποσχεθεί ότι αν προκύψει κάτι θα είναι ο πρώτος που θα το μάθει και αν ήθελε να φύγω τότε μόνο θα έφευγα. Για να κλείσουμε αυτό το θέμα: είμαι εδώ στον ΠΑΟΚ και έχω ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο».

Η απάντηση του Λουτσέσκου αποτελεί ένα από τα βασικά θέματα στα ρεπορτάζ των τουρκικών ΜΜΕ για την Μπεσίκτας.

Πλέον και οι Τούρκοι φαίνεται να αντιλαμβάνονται ότι το όνομα του Ρουμάνου δεν παίζει και στρέφονται σε άλλους υποψήφιους προπονητές, όπως οι Γκούτι, Σεργκέν Γιαλτσίν, Ρίζα Καλιμπάι, Μεχμέτ Οζντιλέκ και Σαμέτ Αϊμπαμπά.

Ακόμη υπάρχουν κάποια σενάρια για Λουτσέσκου, αλλά όχι τον Ράζβαν του ΠΑΟΚ, αλλά τον πατέρα του, τον Μιρτσέα που έλυσε τη συνεργασία του με την Εθνική Τουρκίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ