«Θέλει τον Καμαρά ο Ζαρντίμ, στο κόλπο και η Λιόν»

«Θέλει τον Καμαρά ο Ζαρντίμ, στο κόλπο και η Λιόν»

Σύμφωνα με τα γαλλικά δημοσιεύματα, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του Αφρικανού μέσου του Ολυμπιακού, για τον οποίο φέρεται να ενδιαφέρεται και η Λιόν.

Τα «δίχτυα» του στην Ελλάδα και συγκεκριμένο στον Ολυμπιακό ετοιμάζεται να ρίξει ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό.

Συγκεκριμένα, στην Γαλλία τις τελευταίες ώρες γράφουν ότι ο πρώην προπονητής των Πειραιωτών και νυν της Μονακό καλοβλέπει την περίπτωση του Μαντί Καμαρά.

«Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ θέλει να ενισχύσει την μεσαία γραμμή της Μονακό και σύμφωνα με πληροφορίες έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του Μαντί Καμαρά του Ολυμπιακού. Ο νεαρός άσος, ο οποίος βρίσκεται επίσης στο στόχαστρο γερμανικών και πορτογαλικών ομάδων, στο παρελθόν είχε αγωνιστεί στη Γαλλία με τα χρώματα της Αζαξιό. O Ζαρντίμ εξετάζει σοβαρά την υπόθεση του 22χρονου μέσου, για τον οποίο ωστόσο η Μονακό θα πρέπει να δώσει πάνω από 15 εκατ. ευρώ, προκειμένου να πείσει τον Ολυμπιακό να τον παραχωρήσει», αναφέρουν χαρακτηριστικά τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό.

Οι Γάλλοι μάλιστα εκτός από τον Λεονάρντο Ζαρντίμ και την Μονακό, βάζουν στο κόλπο της διεκδίκησης του Μαντί Καμαρά και την Λιόν! «Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, τον μέσο του Ολυμπιακού έχει ξεχωρίσει και ο Ζαν Μισέλ Ολάς της Λιόν». Πρόκειται για τον ισχυρό άνδρα της Λιόν, ο οποίος στο παρελθόν είχε πραγματοποιήσει σπουδαίες μεταγραφές με παίκτες που βοήθησαν την γαλλική ομάδα και στη «μοσχοπουλήθηκαν» σε άλλα κλαμπ.

Αναμφίβολα ο Μαντί Καμαρά πρόκειται για ένα από τα πιο σημαντικά έμψυχα περιουσιακά στοιχεία του Ολυμπιακού. Ο νεαρός μέσος ήρθε στο μεγάλο λιμάνι το περασμένο καλοκαίρι και μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να κερδίσει φανέλα βασικού στους Πειραιώτες, αλλά και μία θέση στην εθνική ομάδα της Γουινέας. Ο Καμαρά μέχρι στιγμής στη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί σε 32 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας 3 γκολ και 2 ασίστ σε συνολικά 2.269 λεπτά συμμετοχής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ