Σκανάρει την αγορά για δεξιό μπακ ο Ολυμπιακός

Σκανάρει την αγορά για δεξιό μπακ ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός, με την υπόθεση παραμονής του Ομάρ να μην έχει ξεκαθαρίσει, ψάχνει εναλλακτικές λύσεις για τη θέση του βασικού δεξιού μπακ ενόψει της νέας σεζον.

Ο Ομάρ Ελαμντελαουί είναι αναμφίβολα ο καλύτερος ακραίος αμυντικός του Ολυμπιακού και βασικός (όταν είναι υγιής) στο δεξί άκρο της άμυνας των ερυθρόλευκων.

Η περίπτωσή του όμως παρουσιάζει ιδιαιτερότητες που κάνει τον Πέδρο Μαρτίνς και τους συνεργάτες του να εξετάζουν εναλλακτικές επιλογές για τη θέση του δεξιού μπακ ώστε να είναι προετοιμασμένοι για παν ενδεχόμενο σύμφωνα με τον Πρωταθλητή.

Ο Νορβηγός μπακ των Πειραιωτών δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι και το καλοκαίρι του 2020. Αυτό σημαίνει πως ο Ολυμπιακός είτε πρέπει να κινηθεί άμεσα για την ανανέωση του συμβολαίου του είτε πρέπει να τον πουλήσει για να μην τον χάσει ως ελεύθερο το μεθεπόμενο καλοκαίρι.

Το ενδιαφέρον ομάδων του εξωτερικού είναι δεδομένο προς τον διεθνή ακραίο αμυντικό και τίποτα δεν πρέπει να αποκλείεται, αφού δεν είναι απίθανη η παραχώρηση του παίκτη αν ο Ολυμπιακός καλυφθεί οικονομικά

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ