ΟΦΗ: Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου από τον Μπούση

ΟΦΗ: Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου από τον Μπούση

Στην Γ.Σ της Παρασκευής (5/4) αποφασίστηκε η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 788.400 ευρώ, εκ των οποίων τα 230.000 ευρώ από το ανωτέρω συνολικό ποσό μπήκαν ήδη στα ταμεία της ΠΑΕ.

Μάχη για να παραμείνει στην Σούπερ Λίγκα δίνει ο ΟΦΗ, με το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα (6/4, 17:15) να έχει αποκτήσει πλέον χαρακτήρα τελικού και την ομάδα του Χάιμε Βέρα να θέλει πάση θυσία τη νίκη.

Παρά το αβέβαιο μέλλον της ομάδας, ο Μιχάλης Μπούσης δείχνει έμπρακτα την πίστη και την αφοσίωσή του στο πλάνο που είχε καταστρώσει με τους συνεργάτες του και προχωράει στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της κρητικής ΠΑΕ. Συγκεκριμένα, στην Γ.Σ της Παρασκευής (5/4) αποφασίστηκε η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 788.400 ευρώ, εκ των οποίων τα 230.000 ευρώ από το ανωτέρω συνολικό ποσό μπήκαν ήδη στα ταμεία της ΠΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ολοκληρώθηκε η έκτακτη Γ.Σ της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, η οποία έγινε το απόγευμα της Παρασκευής 5/4/19 στην αίθουσα συνεδριάσεων του γηπέδου “Θ. Βαρδινογιάννης”, με θέμα:

– Λήψη απόφασης για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας, ποσού ύψους 788.400 ευρώ.

Το παραπάνω θέμα εγκρίθηκε από την πλειοψηφία των μετόχων της Γ.Σ, ενώ συζητήθηκαν και λοιπά θέματα που αφορούν στη λειτουργία της εταιρίας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ