Μάνταλος: «Περιμένουμε πως και πως τον τελικό για εκδίκηση με τον ΠΑΟΚ»

Μάνταλος: «Περιμένουμε πως και πως τον τελικό για εκδίκηση με τον ΠΑΟΚ»

Ο Πέτρος Μάνταλος μίλησε μετά το τέλος του αγώνα στην Ξάνθη για τον επικείμενο τελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ

Ο Πέτρος Μάνταλος, μετά το διπλό με 1-3 στα Πηγάδια, δήλωσε ανυπόμονος για τον τελικό Κυπέλλου, αφού όπως υπογράμμισε η ΑΕΚ θέλει μια… εκδίκηση από τον ΠΑΟΚ. Τέλος, αναφέρθηκε στην «Αγιά Σοφιά», για την οποία δήλωσε πως θα αποτελεί το «Α και το Ω» της ΑΕΚ, ενώ σημείωσε πως άπαντες στο «κιτρινόμαυρο στρατόπεδο» περιμένουν να ετοιμαστεί το νέο γήπεδο με πρώτο τον ίδιο τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πέτρος Μάνταλος:

Για την εικόνα του ματς: «Σε όλο το παιχνίδι ήμασταν ανώτεροι. Στο β’ μέρος τελειώσαμε τις φάσεις. Βάλαμε την μπάλα στα δίχτυα. Αυτή ήταν η διαφορά».

Για το τι δεν πήγαν τα πράγματα φέτος καλά στο πρωτάθλημα: «Δε νομίζω ότι έλειψαν πολλά πράγματα από την φετινή ομάδα σε θέμα ρόστερ, δυνάμεων. Σταθήκαμε και άτυχοι σε πολλά παιχνίδια. Είναι αρκετοί λόγοι που μείναμε εκτός στόχων στο πρωτάθλημα».

Για τον στόχο μέχρι το τέλος: «Στο πρωτάθλημα έχει κλειδώσει η τρίτη θέση. Θέλουμε άλλες τρεις νίκες και να κλείσουμε καλά τη σεζόν. Στο Κύπελλο να είμαστε στον τελικό. Και εκεί να καταφέρουμε να κάνουμε αυτό που δεν κάναμε πέρυσι. Να είμαστε εμείς οι νικητές».

Για την Αγιά Σοφιά που… έρχεται: «Είναι το Α και το Ω το γήπεδο για μια ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστεί. Και αυτό το γήπεδο που θα γίνει, είναι το πρώτο που θα σημαίνει πολλά. Για τον αντίπαλο και για εμάς θα είναι κάτι το διαφορετικό σε σχέση με το κρύο ΟΑΚΑ. Το περιμένω πως και πως. Όλος ο κόσμος το περιμένει, ο κύριος Μελισσανίδης. Όλοι. Θα είναι ένα στολίδι για την περιοχή. Θα είναι το κάτι άλλο για όλους μας».

Για το αν βελτιώνεται κάτι στο ποδόσφαιρο μας; «Το τι βελτιώνεται, δε νομίζω ότι βελτιώνεται και κάτι. Κάθε πέρυσι και καλύτερα. Πολλά πράγματα με χαλάνε. Θα ήθελα κάποια στιγμή να γίνει παιχνίδι με φίλους των δύο ομάδων. Αν το καταφέρουμε, θα είμαι ευχαριστημένος».

Για τον τελικό Κυπέλλου: «Νομίζω όλα δείχνουν ότι θα είμαστε με τον ΠΑΟΚ στον τελικό. Στον περσινό τελικό δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι 100%. Είχαμε πολλά πανηγύρια. Περιμένουμε πως και πως τον τελικό για να τον πάρουμε και θα έχουμε απέναντι τον αντίπαλο που τον χάσαμε πέρυσι. Όταν χάνεις έναν τελικό, σίγουρα όταν βρίσκεις τον ίδιο αντίπαλο σου περνάει η εκδίκηση από το μυαλό. Είναι απολύτως λογικό».

Για την μάχη του τίτλου και τον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ ήξερε να παίρνει τα αποτελέσματα. Αυτό που δεν κάναμε εμείς. Στην επαρχία ο ΠΑΟΚ πήρε τους βαθμούς που εμείς αφήσαμε. Στα ντέρμπι ήταν τυχερός στην αρχή, αλλά έδειξε ότι έχει συνέχεια και καλώς να το κατακτήσει».

Μανόλο Χιμένεθ και Μαρίνος Ουζουνίδης: «Είναι διαφορετικοί προπονητές. Είχαμε έναν κακό μήνα με τον Ουζουνίδη είχαμε σκαμπανεβάσματα. Εκείνον τον μήνα χάσαμε πολλά…».

Για το Ιστορικό φιλικό με την Παρτιζάν το 1999: «Σίγουρα τιμά την ομάδα μας αυτό. Το φιλικό αυτό έγινε με έναν σημαντικό σκοπό. Το ποδόσφαιρο ενώνει. Αυτό είναι το μήνυμα και για το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Για την Εθνική ομάδα: «Το τέλειο θα ήταν να τερματίσουμε πρώτοι. Σίγουρα η Ιταλία έχει τον πρώτο λόγο. Εμείς με τη Βοσνία θα δώσουμε μάχη. Στόχος είναι να πάμε σε μια μεγάλη διοργάνωση. Μας έχει λείψει».

Για τα όνειρα σου: «Τα όνειρα μου είναι να είμαι υγιής, να είμαι εδώ όταν θα είναι έτοιμο το γήπεδο και με την Εθνική να είμαι στο επόμενο Euro. Δεν το σκέφτομαι ακόμα το εξωτερικό. Ότι είναι να έρθει, ας έρθει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ