ΠΑΟΚ: Αμφίβολοι τρεις με Λάρισα

ΠΑΟΚ: Αμφίβολοι τρεις με Λάρισα

Στις προπονήσεις επέστρεψαν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ με το βάρος να πέφτει στους ποδοσφαιριστές που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Μετά την απαραίτητη, σωματική και πνευματική, ξεκούραση της Δευτέρας (8/4), το αγωνιστικό τμήμα του ΠΑΟΚ επέστρεψε στη δουλειά και ξεκίνησε την προετοιμασία για το παιχνίδι της Κυριακής (14/4) κόντρα στην ΑΕΛ.

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν κόντρα στη Λαμία ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης στο γήπεδο, το γυμναστήριο και την πισίνα. Οι υπόλοιποι δούλεψαν στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας μέσα από διάφορα παιχνίδια και ασκήσεις.

Οι Τσούμπα Άκπομ και Λέο Ζαμπά έκαναν θεραπεία με το ιατρικό επιτελείο. Ο Άγγλος φορ υποφέρει από κάταγμα διάφυσης 3ου μετακαρπίου στο δεξί χέρι, χωρίς παρεκτόπιση, του τοποθετήθηκε νάρθηκας και μόλις υποχωρήσει το πρήξιμο θα ξεκινήσει τρέξιμο. Ο Βραζιλιάνος συνέχισε το πρόγραμμά του προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα που έχει στο ισχίο

Ο Ντίεγκο Μπίσεσβαρ, που αποκόμισε ενοχλήσεις στον προσαγωγό μετά τη μάχη με τη Λαμία, συμμετείχε στην αποφόρτιση και την αποθεραπεία της ομάδας, ενώ έκανε και θεραπεία. Τις επόμενες δύο θα ακολουθήσει συντηρητικό πρόγραμμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ