ΠΑΟΚ: Ο «μαέστρος» Μπίσεσβαρ και η παραγωγική μεσαία γραμμή

ΠΑΟΚ: Ο «μαέστρος» Μπίσεσβαρ και η παραγωγική μεσαία γραμμή

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, κλέβει την παράσταση με τις επιδόσεις του. Μοιράζει ασίστ, οργανώνει, δημιουργεί, αλλά και σκοράρει στην μετά Πρίγιοβιτς εποχή. Παράλληλα εντυπωσιακά είναι τα νούμερα των παικτών που παίζουν στη μεσαία γραμμή.

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ με τις επιδώσεις του, κυρίως στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος, έχει καταφέρει να βλέπει συνεχώς το όνομα του στο Τύπο για τις επιδόσεις του. Ο ίδιος το έχει συνηθίσει και όπως λέει στο στενό του περιβάλλον μέχρι και το τέλος του πρωταθλήματος θα συνεχίσει να βοηθάει τον ΠΑΟΚ ανεβάζοντας κι άλλο τα ποσοστά των στατιστικών του. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής στο ματς με την Λαμία ήταν εξαιρετικός καθώς εκτός από το πανέμορφο γκολ που πέτυχε είχε και μια ασίστ στο γκολ του Εβγέν Σακχόφ.

Ο Σουριναμέζος έφτασε τις 10 τελικές πάσες και τα 9 τέρματα τη φετινή σεζόν και χρειάζεται άλλα δύο τέρματα για να ξεπεράσει τον Πρίγιοβιτς βάζοντας φαρδιά -πλατιά το όνομα του στην πρώτη θέση των σκόρερ του ΠΑΟΚ για την φετινή χρονιά.

Ο Μπίσεσβαρ είναι μια ανάσα από το «double- double» και αυτό οφείλεται σε πολύ μεγάλο βαθμό από την ανανέωση του συμβολαίου του έως το καλοκαίρι του 2022. Είναι κομβικός ο ρόλος του και ειδικά από την στιγμή που παίζει και ως επιτελικός μέσος, άλλαξε ο τρόπος παιχνιδιού του ΠΑΟΚ.

Δεν είναι μόνο ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ που έχει τεράστια συνεισφορά φέτος στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ, αλλά και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στη μεσαία γραμμή.

Αρκεί κανείς να ρίξει μία ματιά σε συγκεκριμένες στατιστικές επιδόσεις για να αντιληφθεί τη συμβολή των χαφ του ΠΑΟΚ στο αήττητο της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα. Από τα συνολικά 58 γκολ έχουν συνεισφέρει τα 20 (Μπίσεσβαρ 7, Μαουρίσιο 5, Ολιβέιρα 3. από 2 Σάκχοφ 2, Πέλκας 2 και ο Ελ Καντουρί 1).

Σε σύνολο 301 τελικών προσπαθειών, οι μέσοι του ΠΑΟΚ έχουν πιστωθεί τις 141. Ο Μπίσεβαρ με 33, ο Μαουρίσιο με 30 και ο Πέλκας με 27, όσες έχει και ο Ακπομ, είναι οι τέσσερις πρώτοι στη λίστα. Όσο για τις ασίστ από τις 52 που έχει ο ΠΑΟΚ σε 27 ματς, οι μέσοι του έχουν βγάλει τις 16. Πρώτος και καλύτερος ο Μπίσεσβαρ 7, Ελ Καντουρί και Πέλκας από 3, Σάκχοφ 2 και μία ο Μαουρίσιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ