«Μικρός μου αδερφός ο Βιεϊρίνια, οδηγεί τον ΠΑΟΚ στον τίτλο!»

«Μικρός μου αδερφός ο Βιεϊρίνια, οδηγεί τον ΠΑΟΚ στον τίτλο!»

Ο Πάμπλο Κοντρέρας αναφέρθηκε στη φοβερή πορεία που κάνει φέτος ο Δικέφαλος στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Πάμπλο Κοντρέρας φιλοξενήθηκε στο «Metropolis 95.5» και μίλησε για τον ΠΑΟΚ. Ο Χιλιανός πρώην στόπερ του Δικέφαλου αναφέρθηκε στη διαφαινόμενη κατάκτηση του τίτλου, αποθέωσε τον Βιεϊρίνια, τον οποίο χαρακτήρισε ως «μικρό του αδερφό», ενώ μίλησε επίσης για τον Πάμπλο Γκαρσία και τους οπαδούς της ομάδας.

Για το συγχαρητήριο ποστάρισμα που έκανε στο instagram είπε: «Ο ΠΑΟΚ έχει φτιάξει μια πολύ καλή ομάδα τα τελευταία χρόνια. Πήρε το Κύπελλο δύο φορές και φέτος κάνει αυτήν την πορεία και παίρνει το Πρωτάθλημα. Είμαι χαρούμενος για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, τη Θεσσαλονίκη και την ομάδα που έχει αυτήν την επιτυχία».

Για τον φετινό ΠΑΟΚ και τον Βιεϊρίνια: «Είδα τα παιχνίδια με Άρη, ΑΕΚ, Ολυμπιακό, είναι μια πολύ καλή ομάδα, παίζει καλό ποδόσφαιρο. Είμαι πολύ χαρούμενος ειδικά για τον Βιεϊρίνια. Είναι ο μικρός μου αδερφός, ένας πραγματικός ηγέτης.

Πάντα ήταν καλός παίκτης και άνθρωπος. Πλέον έχει και την εμπειρία. Στη δεύτερη παρουσία του στην ομάδα φωνάζει “είμαι εδώ” και οδηγεί τον ΠΑΟΚ από νίκη σε νίκη».

Για το μήνυμα που στέλνει στον Βιεϊρίνια: «Προσπάθησα να επικοινωνήσω μαζί του, όμως, δεν τα κατάφερα. Θα επιχειρήσω να έρθω να τον συναντήσω. Χαίρομαι που έχει αυτήν την επιτυχία, είναι στο σπίτι του, περνάει καλά και πρέπει να μείνει εκεί. Έχει ηγετικό ρόλο στην ομάδα».

Για το τι ξεχωρίζει από τον φετινό ΠΑΟΚ: «Όλη η ομάδα ξεχωρίζει. Μπορεί σε κάθε παιχνίδι να ξεχωρίζει κάποιος διαφορετικός παίκτης, όμως, αυτό που ξεχωρίζει είναι η ομάδα ως σύνολο».

Για το αν θα δώσει το «παρών» στη φιέστα: «Θα ταξιδέψω στις 19-20 του μηνός στη Μαδρίτη. Ξέρω ότι η γιορτή είναι στις 21/4 με τον Λεβαδειακό. Αν με καλέσει κάποιος φυσικά και θα ήθελα να ήμουν να χαρώ για το Πρωτάθλημα».

Για το τι σημαίνει ΠΑΟΚ γι’ αυτόν: «Πέρασα τις καλύτερες στιγμές της καριέρας μου στον ΠΑΟΚ. Έμεινα 3,5 χρόνια εδώ, όλοι γνωρίζουν πως είχα οικογενειακά θέματα και γι’ αυτό έφυγα. Τρέφω τεράστιο σεβασμό για τον σύλλογο και θα τον κρατώ για πάντα».

Για τον Πάμπλο Γκαρσία: «Δεν μίλησα μαζί του, ξέρω ότι υπάρχει μεγάλος σεβασμός γι’ αυτόν. Χαίρομαι για την επιτυχία του, εύχομαι και πιστεύω ότι θα γίνει καλός προπονητής. Έχει όλα τα εχέγγυα για να το πετύχει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ