Ο Πόνσε και οι ελληνικές σκέψεις της Ρόμα

Ο Πόνσε και οι ελληνικές σκέψεις της Ρόμα

Οι Ιταλοί αναλύουν τα δεδομένα για την υπόθεση του Εζεκιέλ Πόνσε – Οι απαιτήσεις της Ρόμα, η επιθυμία της ΑΕΚ, το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και το… μπάσιμο των Τζιαλορόσι για Μπάρκα και Φορτούνη!

Είναι αναμφίβολα ο πρωταγωνιστής της φετινής ΑΕΚ. Ο παίκτης που κάλυψε και με το παραπάνω το κενό που άφησε η φυγή του Σέρχιο Αραούχο και έκανε τους οπαδούς της Ενωσης να ξεχάσουν τον Αργεντινό επιθετικό.

Ο λόγος φυσικά για τον Εζεκιέλ Πόνσε, ο οποίος ήρθε στην ΑΕΚ το περασμένο καλοκαίρι ως δανεικός από την Ρόμα και μέσα σε λίγους μήνες κατάφερε να γίνει ο ηγέτης της Ενωσης. Ο 22χρονος στράικερ μέχρι στιγμής έχει αγωνιστεί συνολικά σε 38 ματς με την κιτρινόμαυρη φανέλα και έχει απολογισμό 19 γκολ και 3 ασίστ σε 2.776 λεπτά συμμετοχής.

Ο δανεισμός του από τους Τζιαλορόσι λήγει τον Ιούνιο και οι άνθρωποι της ΑΕΚ ψάχνουν εναγωνίως τρόπο για να τον κρατήσουν και τη νέα σεζόν στην ομάδα τους. Εκτός από τους Κιτρινόμαυρους, όπως διαβάσατε από to10.gr και ο Ολυμπιακός «καλοβλέπει» την περίπτωση του Εζεκιέλ Πόνσε.

Την Τετάρτη υπήρξαν δημοσιεύματα στην Ιταλία, τα οποία αναφερόντουσαν στους παίκτες που έχει δώσει ως δανεικούς η Ρόμα, μεταξύ των οποίων είναι και ο Πόνσε. Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα Forzaroma.it αναφέρει ότι οι Τζιαλορόσι παρακολουθούν στενά την εξέλιξή του και ευελπιστούν να κερδίσουν χρήματα από την πώληση του νεαρού άσου. Μάλιστα, τα ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα μπλέκουν τον Πόνσε και με τον Ολυμπιακό, βάζοντας στην εξίσωση ακόμα και τον Κώστα Φορτούνη.

Η εν λόγω ιστοσελίδα αναλύει τα δεδομένα για την υπόθεση του 22χρονου στράικερ, για τον οποίο η Ρόμα φέρεται να ζητάει ένα ποσό κοντά στα 7 εκατ. ευρώ ή 6 εκατ. ευρώ και ένα ποσοστό μεταπώλησης ύψους 30%. Από εκεί και πέρα, το ρεπορτάζ αναφέρει ότι οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην ΑΕΚ και τη Ρόμα θα μπορούσαν να είχαν αίσιο τέλος εάν στην εξίσωση έμπαινε ως αντάλλαγμα ο Βασίλης Μπάρκας. Ο 24χρονος φέρεται να βρίσκεται στη λίστα της ιταλικής ομάδας και ενδεχομένως να υπάρξουν εξελίξεις το ερχόμενο καλοκαίρι.

Οσον αφορά στον Ολυμπιακό, οι Ιταλοί αναφέρουν ότι οι Πειραιώτες ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Εζεκιέλ Πόνσε, με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας μάλιστα να βάζει στο τραπέζι και το όνομα του Κώστα Φορτούνη. «Ο Ολυμπιακός έχει τον Κώστα Φορτούνη, ο οποίος παρακολουθείται εδώ και αρκετό καιρό από την Ρόμα. Οι απαιτήσεις του Ολυμπιακού για τον διεθνή άσο, ωστόσο, κρίνονται πολύ υψηλές», αναφέρουν μεταξύ άλλων.

Στο ρεπορτάζ τονίζεται επίσης η επιθυμία του Πόνσε να κάνει το βήμα παραπάνω και να μετακομίσει σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. «Ο Πόνσε αισθάνεται έτοιμος να κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του και να μετακομίσει σε ένα πιο ποιοτικό πρωτάθλημα», γράφουν χαρακτηριστικά οι Ιταλοί. Υπενθυμίζουμε ότι το συμβόλαιο του Πόνσε με τη Ρόμα λήγει το καλοκαίρι του 2020.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ