ΠΑΟΚ: Δεν τον πτοούν οι απουσίες

ΠΑΟΚ: Δεν τον πτοούν οι απουσίες

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να έχει αρκετές και σημαντικές απουσίες για την αναμέτρηση με την Λάρισα όμως αυτό δεν πτοεί το ηθικό της ομάδας που θα πάει στον κάμπο για το «διπλό».

Ο τραυματισμός του Ελ Καντουρί, δεν άγχωσε το τεχνικό τιμ του ΠΑΟΚ και ο λόγος είναι πως φέτος διαθέτει δύο ισάξιες ενδεκάδες και μπορεί να καλύψει το οποιοδήποτε κενό δημιουργηθεί στην ομάδα.

Ακόμα και τώρα που τα προβλήματα μεγαλώνουν, ο Ράζβαν Λουτσέσκου έχει τα όπλα για να χτυπήσει οποιαδήποτε ομάδα.  Ο Ρουμάνος τεχνικός γνωρίζοντας πως και ο Άκπομ έχει θέματα παρότι του τοποθετήθηκε νάρθηκας στο χέρι φαίνεται πως έχει αποφασίσει στην 11αδα που θα χρησιμοποιήσει απέναντι στη Λάρισα.

Οι περισσότερες αλλαγές θα γίνουν στην επίθεση εκεί όπου εντοπίζεται το μεγαλύτερο πρόβλημα για τις υπόλοιπες θέσεις δεν θα υπάρξουν αλλαγές. Με βάση και τα όσα δοκίμασε σήμερα ο τεχνικός του Δικεφάλου ο Πασχαλάκης θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα δεξιά ο Μάτος, αριστερά ο Βιερίνια και στο κέντρο της άμυνας οι Βαρέλα και Κρέσπο. Στη μεσαία γραμμή οι Σάκχοφ και Ολιβέιρα. Στη δεξιά πλευρά Λημνιός και Ζαμπά διεκδικούν την θέση με τον νεαρό πλάγιο επιθετικό να έχει τις περισσότερες πιθανότητες.

Στην αριστερή πλευρά θα είναι ο Μπίσεσβαρ, ο οποίο θα αλλάζει θέση με τον Δημήτρη Πέλκα που θα αγωνιστεί στον άξονα. Τέλος στην κορυφή της επίθεσης ο σίγουρος είναι ο Κάρολ Σφιντέρσκι. Αν ο Τσούμπα Άκπομ μπει στην αποστολή τότε υπάρχει μια περίπτωση ακόμα και με το νάρθηκα στο χέρι να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ