Ολυμπιακός: Το μεταγραφικό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Ολυμπιακός: Το μεταγραφικό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Ο Ολυμπιακός έχει ήδη καταστρώσει το πλάνο πάνω στο οποίο θα κινηθεί στο μεταγραφικό παζάρι, με τις ανάγκες του ρόστερ να έχουν αποσαφηνιστεί από τον Μαρτίνς.

Η φετινή σεζόν στη Superleague βρίσκεται ήδη στην τελική της ευθεία και ο Ολυμπιακός έχει ήδη καταστρώσει τα πλάνα του ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου. Οι θέσεις τις οποίες «πονά» το ρόστερ είναι δεδομένες, όπως άλλωστε και η απόφαση ενίσχυσης.

Οι ανάγκες σε έμψυχο δυναμικό όπως είναι λογικό θα διαμορφωθούν και από τυχόν μεταγραφές ερυθρόλευκων στο εξωτερικό, αλλά το αρχικό πλάνο σύμφωνα και με την SportDay, προβλέπει την απόκτηση 5 ή 6 ποδοσφαιριστών.

Αρχικά η απόκτηση ενός ή ακόμα και δύο στόπερ είναι αναγκαία μιας και στα εξαιρετικά κρίσιμα ευρωπαϊκά προκριματικά, οι Σισέ και Μεριά θα απουσιάζουν στο Copa Africa.

Επίσης αναμένεται να υπάρξει ενίσχυση στη θέση του κεντρικού επιθετικού αλλά και του επιτελικού μέσου μιας και οι Χασάν και Νάτχο δείχνουν πως δύσκολα θα συνεχίσουν με τα ερυθρόλευκα, ενώ τέλος ένας ακόμα εξτρέμ θα είναι χρήσιμος μιας και ο Λάζαρος αναμένεται να είναι έτοιμος μετά τα πρώτα προκριματικά ματς για την Ευρώπη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ