ΠΑΟΚ: Τα «χρυσά» πριμ που θα πάρουν οι παίκτες για το πρωτάθλημα

ΠΑΟΚ: Τα «χρυσά» πριμ που θα πάρουν οι παίκτες για το πρωτάθλημα

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος θα ζεστάνει για τα καλά τους τραπεζικούς λογαριασμούς των παικτών του ΠΑΟΚ, ενώ στην προοπτική του νταμπλ θα τους «απογειώσει» οικονομικά.

Ο ΠΑΟΚ μαζί με τον Ολυμπιακό, είναι οι δύο ομάδες που έχουν τα πιο πλουσιοπάροχα συμβόλαια στο φετινό πρωτάθλημα της Super League. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές προτιμούν αυτές τις δύο ομάδες γιατί ξέρουν πως οι κόποι τους θα ανταμειφτούν και μάλιστα με το αζημίωτο.

Ο Δικέφαλος αγκαλιάζει σήμερα σφιχτά το πρωτάθλημα με νίκη επί της Λάρισας. Αυτό σημαίνει πως «ζεστό» χρήμα περιμένει τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, ενώ η προοπτική του νταμπλ για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου αναμένεται να τους «απογειώσει» οικονομικά.

Στα συμβόλαια που έχουν υπογράψει οι παίκτες του Δικεφάλου με την Ασπρόμαυρη ΠΑΕ, εκτός από τα γνωστά (δόσεις συμβολαίων, ρήτρες κλπ) υπάρχει και το κεφάλαιο που λέγεται μπόνους για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου.

Πρόκειται για υψηλά μπόνους, τα οποία γνωρίζει ο κάθε ποδοσφαιριστής ξεχωριστά. Δεν είναι όπως τα προηγούμενα χρόνια που έβγαινε ο κάθε πρόεδρος μετά από μια σπουδαία νίκη και έλεγε πως θα δώσει έξτρα πριμ.

Σε κάθε συμβόλαιο υπάρχουν και τα μπόνους τα οποία μπήκαν μετά από εντολή του Ιβάν Σαββίδη για να δώσουν μεγαλύτερο κίνητρο στους παίκτες, προκειμένου να διεκδικήσουν τους στόχους της ομάδας που είχαν τεθεί από την αρχή της σεζόν.

Τις επόμενες ημέρες οι ποδοσφαιριστές θα ενημερωθούν από την διοίκηση για τις προθέσεις του Ιβάν Σαββίδη στην προοπτική της κατάκτησης του νταμπλ. Αυτή η περίπτωση δεν μπήκε σε κανένα συμβόλαιο.

Όσοι γνωρίζουν, καλά τον Σαββίδη, τονίζουν πως δεν πρόκειται να αφήσει κανέναν παραπονεμένο. Δεν πρέπει να ξεχνάμε τι έκανε φέτος όταν η ομάδα του κέρδισε τον Ολυμπιακό που τους έδωσε έξτρα πριμ ύψους 500.000 ευρώ σε περίπτωση νίκης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ