Λένε «όχι» στο σενάριο Παναθηναϊκού – Καρέλη οι Βέλγοι

Λένε «όχι» στο σενάριο Παναθηναϊκού – Καρέλη οι Βέλγοι

Το μέλλον του Νίκου Καρέλη δεν θα είναι στα ασπρόμαυρα, ενώ ούτε η Γκενκ θα τον κρατήσει στο ρόστερ της. Ωστόσο τα βελγικά Μέσα δεν επιβεβαιώνουν το σενάριο που τον θέλει να μετακομίζει στον Παναθηναϊκό

Ο Έλληνας διεθνής άσος που αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ από το περασμένο καλοκαίρι, ως δανεικός με οψιόν αγοράς από την Γκενκ, δεν έχει πείσει με τις εμφανίσεις του τον Ραζβάν Λουτσέσκου και αναμένεται να αποχωρήσει από την συμπρωτεύουσα το καλοκαίρι και να επιστρέψει στο Βέλγιο.

Ωστόσο, όπως σημειώνουν οι Βέλγοι, ο διεθνής ακραίος επιθετικός ούτε εκεί έχει μέλλον… Ο βελγικός σύλλογος όπως είναι γνωστό είχε οψιόν επέκτασης για έναν ακόμα χρόνο, αλλά δεν την ενεργοποίησε.

Μέχρι σήμερα, ο Νίκος Καρέλης έχει μόνο 128 λεπτά συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Superleague και δεν έχει καταφέρει να βρει δίχτυα. Ενώ γενικά με την ασπρόμαυρη έχει 10 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και έχει σκοράρει 3 τέρματα.

Οι Ασπρόμαυρο δεν προτίθενται να ενεργοποιήσουν την οψιόν αγοράς του, ούτε η Γκενκ και κάπως έτσι ο παίκτης καλείται να αναζητήσει το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Οι Βέλγοι επισημαίνουν ότι ο ίδιος ελπίζει σε μια νέα πρόκληση στο εξωτερικό, ενώ σύμφωνα μάλιστα με τους Βέλγους, η προοπτική του Παναθηναϊκού δεν αποτελεί λύση για τον 27χρονο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ