Απόλλων Σμύρνης – Παναιτωλικός 0-1

Απόλλων Σμύρνης – Παναιτωλικός 0-1

Η ομάδα του Αγρινίου επικράτησε εκτός έδρας του Απόλλωνα με 1-0, χάρη σε πέναλτι του Μπαΐροβιτς

Το παιχνίδι του Απόλλωνα με τον Παναιτωλικό δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς η Ελαφρά Ταξιαρχία έχει υποβιβαστεί εδώ και καιρό ενώ η ομάδα του Αγρινίου ήταν πολύ άνετη σε ότι αφορά την παραμονή της στην Σούπερ Λίγκα. Ο Παναιτωλικός επικράτησε τελικά του Απόλλωνα με 1-0, σ’ ένα παιχνίδι που οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος και πήραν τους τρεις βαθμούς χάρη σε πέναλτι του Μπαΐροβιτς.

Ο Παναιτωλικός είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και πίεσε τον Απόλλωνα για ν’ ανοίξει το σκορ. Η ομάδα του Αγρινίου είχε καλή κυκλοφορία στην μεσαία γραμμή και κατάφερε να δημιουργήσει ευκαιρίες για να σκοράρει. Η υπεροχή τελικά των φιλοξενούμενων «καρποφόρησε» στο 31΄όταν ο Κοντοές ανέτρεψε τον Ντουάρτε στην περιοχή και ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μπαΐροβιτς και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Απόλλωνα.

Ο Παναιτωλικός δικαιούταν το προβάδισμα στο πρώτο μέρος, με βάση την εικόνα της αναμέτρησης, καθώς ήταν η ομάδα που δημιούργησε ευκαιρίες στην εστία της Ελαφράς Ταξιαρχίας. Από την άλλη πλευρά ο Απόλλωνας, που έχει υποβιβαστεί στην δεύτερη τη τάξει κατηγορία, είχε μια – δυο καλές στιγμές αλλά σίγουρα ο Παναιτωλικός ήταν η ομάδα που είχε τον απόλυτο έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο.

Ο Απόλλωνας προσπάθησε να ισορροπήσει το ματς στο δεύτερο μέρος και είχε καλύτερη εικόνα από τα πρώτα 45 λεπτά. Οι γηπεδούχοι κράτησαν περισσότερο την μπάλα, προσπάθησαν ν’ απειλήσουν την εστία του Παναιτωλικού αλλά τελικά δεν κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση.

Το «κλειδί»: Ο Παναιτωλικός εκμεταλλεύτηκε το διάστημα που πίεσε τον Απόλλωνα στο πρώτο μέρος και κατάφερε να σκοράρει με το πέναλτι του Μπαΐροβιτς.

Το10άρι: Ο Ντουάρτε ήταν ο παίκτης που κέρδισε το πέναλτι και αυτός που ξεχώρισε από τους φιλοξενούμενους.

Στον πάγκο: Κανείς δεν μπορεί να πει το παραμικρό για τους παίκτες του Απόλλωνα, οι οποίοι προσπαθούν σε όλα τα παιχνίδια, γνωρίζοντας ότι η ομάδα τους έχει υποβιβαστεί.

Γιατί κόουτς: Ο Παναιτωλικός είχε ευκαιρίες για να πετύχει κι άλλα γκολ, αλλά οι παίκτες του Δέλλα σπατάλησαν τις φάσεις που είχαν.

Απόλλωνας – Παναιτωλικός 0-1

Γκολ: 31’ Μπαΐροβιτς (πεν.)

Απόλλωνας: (Λευτέρης Βελέντζας): Χουάντερσον, Βαφέας, Κοντοές, Ναδάλες, Ρώσση (73’ Βάρκας), Στάθης (84’ Οικονομόπουλος), Αγρόδημος, Μπεντινέλι, Ντούρσο, Ελ Χέλβε (46’ Ντεφεντερίκο), Ναζλίδης.
Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Τσιγγάρας, Λιάβας, Μαλής, Αμαράλ (73’ Πάουλο), Λουσέρο, Ντίας, Γκούγκα (90’ Μπελεβώνης), Μπαϊροβιτς (81’ Παρράς), Ντουάρτε, Μιχάι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ