Αγριο «κράξιμο» από τους φιλάθλους του ΠΑΣ: «Βγάλτε τις φανέλες»!

Αγριο «κράξιμο» από τους φιλάθλους του ΠΑΣ: «Βγάλτε τις φανέλες»!

H απογοητευτική εικόνα στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, προκάλεσε την οργή των οπαδών του ΠΑΣ Γιάννινα, οι οποίοι έκραξαν άγρια τον Πετράκη και τους παίκτες του.

Η ισοπαλία στον αγώνα του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Αστέρα Τρίπολης (0-0) σε συνδυασμό με τη νίκη του ΟΦΗ επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ (3-1) έχει φέρει σε πολύ δύσκολη θέση τους Ηπειρώτες, που πλέον είναι αντιμέτωποι με το φάσμα του αποκλεισμού.

Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη βρίσκεται στην 14η θέση με 27 βαθμούς ψάχνει ένα… θαύμα, για να καταφέρει να παραμείνει στη Σούπερ Λίγκα. Η τραγική πορεία του ΠΑΣ Γιάννινα στη φετινή σεζόν και η απογοητευτική εικόνα το παιχνίδι με τους Αρκάδες, προκάλεσε την οργή των φιλάθλων του ΠΑΣ Γιάννινα, οι οποίοι έκραξαν άγρια τον Πετράκη και τους παίκτες του.

Συγκεκριμένα, μετά το τέλος του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΣ περίμεναν έξω από το γήπεδο τον Ελληνα τεχνικό και τους παίκτες του και μόλις έκαναν την εμφάνισή τους άρχισε το… κράξιμο. «Βγάλτε τις φανέλες και φύγετε από εδώ», ήταν το σύνθημα που δονούσε την ατμόσφαιρα έξω από τους Ζωσιμάδες.

Το κλίμα στο εσωτερικό του ΠΑΣ Γιάννινα είναι βαρύ και… ασήκωτο. Οι Ηπειρώτες είναι με την πλάτη στον τοίχο και πολύ δύσκολα θα καταφέρουν να αποφύγουν τον υποβιβασμό, γεγονός που έχει προκαλέσει την οργή και τη στεναχώρια των φιλάθλων της ομάδας. Η ισοπαλία απέναντι στον Αστέρα ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, με τους οπαδούς να «κράζουν» άγρια τον Γιάννη Πετράκη και τους παίκτες του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ