Μάριος Σιαμπάνης: «Κλείδωσε» στον Παναθηναϊκό

Μάριος Σιαμπάνης: «Κλείδωσε» στον Παναθηναϊκό

To10.gr αποκαλύπτει ότι ο Μάριος Σιαμπάνης πρέπει να θεωρείται και... ουσιαστικά ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού εδώ και λίγες ημέρες.

Είναι ένα από τα σημαντικότερα ταλέντα που έχει αναδείξει το ελληνικό ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια στη θέση του τερματοφύλακα. Ενας «μικρός» που αποτελεί θέμα συζήτησης εδώ και μία 4ετία. Ένας παίκτης που έκανε επαγγελματικό ντεμπούτο πριν ακόμη γίνει 18 ετών. Ο Μάριος Σιαμπάνης, μόλις στα 19 του χρόνια (28/09/1999) και πριν ακόμη καταφέρει να δείξει στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο τι είναι ικανός να κάνει, αποτελεί ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της φετινής χρονιάς. Όχι για αγωνιστικούς λόγους, αλλά λόγω της απόφασής του να αφήσει τον ΠΑΟΚ και να συνεχίσει την καριέρα του σε έναν αντίπαλο του Δικεφάλου του Βορρά, τον Παναθηναϊκό.

Η υπόθεση είναι γνωστή εδώ και καιρό, όπως και οι συζητήσεις μεταξύ του ποδοσφαιριστή και των Πράσινων. Συζητήσεις καθ’ όλα νόμιμες και… προβλεπόμενες, καθώς το καλοκαίρι ο Σιαμπάνης μένει ελεύθερος, κάτι που σημαίνει ότι από 01/01/2019 μπορεί να υπογράψει σε ομάδα της αρεσκείας του, δίχως να έχει δικαίωμα αντίδρασης ο ΠΑΟΚ.

Και κατά πως φαίνεται, αυτό το δικαίωμά του το άσκησε. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η μεταγραφή του Σιαμπάνη στο Τριφύλλι «κλείδωσε». Όχι μόνο στα λόγια. Αλλωστε η συμφωνία είναι γνωστό εδώ και καιρό. Αλλά και στην πράξη. Με πληροφορίες από το περιβάλλον του παίκτη να κάνουν υπογραφή. Συμβολαίου, ιδιωτικού συμφωνητικού; Μικρή σημασία έχει. Διότι εκείνο που μετράει είναι ότι ο Σιαμπάνης ετοιμάζεται να μετακομίσει στην Αθήνα από τον Ιούλιο.

Μάλιστα, σύμφωνα με όσα προκύπτουν από τις ίδιες πηγές, ο Σιαμπάνης πηγαίνει στους Πράσινους για να είναι (σε πρώτη φάση) δεύτερος. Ωστόσο, υπάρχει η πεποίθηση ότι με το πέρας του χρόνου και πολλά παιχνίδια θα πάρει στα πόδια του, αλλά και μπορεί να υποσκελίσει τον Σωκράτη Διούδη. Ο οποίος είναι η αλήθεια πως δεν έχει κάνει και την καλύτερη σεζόν της καριέρας του φέτος. Κάτι που φάνηκε και στο ατυχέστατο χθεσινό παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι ο Σιαμπάνης εκπροσωπείται από τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, ο οποίος έχει άριστες σχέσεις με τον Νίκο Νταμπίζα. Μια σχέση που επί της ουσίας έγειρε την πλάστιγγα υπέρ του Παναθηναϊκού. Με τους Πράσινους να κερδίζουν το «ναι» του ποδοσφαιριστή, παρότι είχε κι άλλες προτάσεις στα χέρια του, από εντός και εκτός συνόρων ομάδες…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ