Ατρόμητος: Μετά την 4η θέση… χαλάρωμα στο Spa

Ατρόμητος: Μετά την 4η θέση… χαλάρωμα στο Spa

Μετά το διπλό κόντρα στον Άρη, οι ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου επέστρεψαν στις προπονήσεις με αποθεραπεία και χαλάρωμα...

Ο Ατρόμητος πήρε το ντέρμπι της 4άδας με τον Άρη, επικρατώντας μετά από καλή εμφάνιση στο Βικελίδης με 2-0 το βράδυ της Κυριακής. Με τη νίκη αυτή η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι κλείδωσε και μαθηματικά την 4η θέση, δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε, εξασφαλίζοντας φυσικά και την έξοδό της στην Ευρώπη.

Φυσικά η σεζόν κρίνεται πετυχημένη για τους περιστεριώτες που πλέον έχουν τη δυνατότητα να χαλαρώσουν και λιγάκι. Αυτό ακριβώς έκαναν οι παίκτες μετά την επιστροφή της αποστολής των πρωί της Δευτέρας (15/4).

Συγκεκριμένα όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στον Αρη, ακολούθησαν πρόγραμμα χαλάρωσης στο Spa center της ομάδας, έχοντας την ευκαιρία να αποφορτιστούν από δύσκολο ματς στον βαρύ αγωνιστικό χώρο του Βικελίδης από τη βροχή. Οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά, με τον Σάκιτς να ακολουθεί πρόγραμμα θεραπείας και ατομική προπόνηση.

Για αύριο (16/4) είναι προγραμματισμένο ρεπό για τους παίκτες που έχουν επιβαρυνθεί με πολλά παιχνίδια ενώ οι υπόλοιποι θα ακολουθήσουν ατομική ενδυνάμωση.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ