ΠΑΟΚ: Απονομή στην Τούμπα μετά τον Λεβαδειακό!

ΠΑΟΚ: Απονομή στην Τούμπα μετά τον Λεβαδειακό!

Στο Δ.Σ της Σούπερ Λίγκας αποφασίστηκε ότι αν ο ΠΑΟΚ πάρει και μαθηματικά τον τίτλο στον αγώνα με τον Λεβαδειακό, τότε μετά το τέλος του αγώνα θα γίνει και η απονομή του τίτλου.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται μια ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, μετά από 34 χρόνια, με τον κυριακάτικο εντός έδρας αγώνα με τον Λεβαδειακό να έχει πλέον χαρακτηριστικά ιστορικού παιχνιδιού.

Οι Θεσσαλονικείς στον αγώνα με τους Βοιωτούς έχουν την ευκαιρία να «σφραγίσουν« και μαθηματικά την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου, γεγονός που έχει προκαλέσει ενθουσιασμό στις τάξεις των «ασπρόμαυρων» οπαδών.

Στο σημερινό Δ.Σ της Σούπερ Λίγκας μεταξύ άλλων αποφασίστηκε ότι αν ο ΠΑΟΚ πάρει και μαθηματικά τον τίτλο στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, τότε μετά το τέλος του αγώνα θα γίνει και η απονομή του τροπαίου στην ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο συνεταιρισμός άναψε το «πράσινο φως», προκειμένου ο ΠΑΟΚ να πανηγυρίσει στην κατάμεστη Τούμπα την κατάκτηση του πρωταθλήματος, μετά από 34 ολόκληρα χρόνια. Μια ιστορική στιγμή για τον Δικέφαλο του Βορρά, που επιστρέφει στην κορυφή, μετά από τρεις δεκαετίες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ