ΠΑΟΚ: Οι ετοιμασίες για την φιέστα, ο Ιβάν Σαββίδης και τα μαγικά χαρτάκια

ΠΑΟΚ: Οι ετοιμασίες για την φιέστα, ο Ιβάν Σαββίδης και τα μαγικά χαρτάκια

Ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται για την φιέστα της Κυριακής (21/4) που θα έχει πολλές εκπλήξεις και τον κόσμο από αύριο να δίνει διαδικτυακή «μάχη» για ένα μαγικό χαρτάκι.

Η Κυριακή της στέψης έρχεται. Ο οργανισμός ΠΑΟΚ, άρχισε να μετράει αντίστροφα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Από τη στιγμή που η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος πήρε την απόφαση να είναι το βαρύτιμο τρόπαιο στο γήπεδο της Τούμπας, αυτό που απομένει είναι οι ετοιμασίες για να στηθεί ένα φαντασμαγορικό σόου στον αγωνιστικό χώρο στο οποίο εκτός από τους ποδοσφαιριστές το τεχνικό τιμ, το προεδρείο της ΠΑΕ θα συμμετέχει και ο κόσμος της ομάδας.

Το πρώτο πράγμα που ξεκίνησαν να κάνουν είναι η κατασκευή της εξέδρα. Αυτή θα έχει έκταση 150 τετραγωνικά μέτρα και ύψος 3,5 μέτρα. Ο λόγος που θα κατασκευαστεί μια τόσο μεγάλη εξέδρα έχει να κάνει με το τελετουργικό. Εκτός από τον φωτισμό που θα κουβαλάει θα υπάρχουν και οθόνες προκειμένου οι φίλαθλοι που θα βρεθούν στο γήπεδο να έχουν την δυνατότητα να δουν τα πάντα από όποιο σημείο του γηπέδου κι αν βρεθούν.

Στις εξέδρες της Τούμπας, πριν τη σέντρα με τον Λεβαδειακό η ΠΑΕ θα δώσει χιλιάδες σημαίες στους φιλάθλους, ενώ στα κάγκελα θα έχουν τοποθετηθεί δεκάδες καπνογόνα. Πυροτεχνήματα θα σκάνε στον ουρανό από δύο σημεία τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου βάζοντας στο εορταστικό κλίμα και όσους δεν μπόρεσαν να εξασφαλίσουν ένα εισιτήριο της αναμέτρησης.

Στο γήπεδο θα βρεθεί και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ιβάν Σαββίδης, αφού πρώτα κλείσει το φύλλο αγώνα της αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό. Τότε μόνο θα μπορέσει να έρθει στο γήπεδο ο ιδιοκτήτης του Δικεφάλου για να παραστεί και ο ίδιος στη στέψη του πρωταθλήματος. Θα είναι μια φορτισμένη στιγμή για τον ομογενή επιχειρηματία μετά τα όσα έγιναν πέρσι με την επιβολή της τιμωρίας του.

Από αύριο και μόνο μέσω ίντερνετ θα διατίθενται τα εισιτήρια της αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό όπως ανακοίνωσε η Ασπρόμαυρη ΠΑΕ. Οι φίλαθλοι είναι αναγκασμένοι να ζήσουν το… μαρτύριο του πληκτρολογίου έχοντας κολλημένο το χέρι τους στο κουμπί F5. Η διαδικτυακή πλατφόρμα θα ανοίξει στις 09:00 και οι τιμές είναι οι εξής: Θύρα 1:€60, θύρες 2 και 3:€50, θύρα 4Α:€15, Θύρες 5&6: €30 θύρα 7Α:€20, Θύρα 8:€15 ενώ τα εισιτήρια στα VIP 3ου και 4ου ορόφου κοστίζουν €150.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ