Τα φώτα σε Τούμπα, Πλατεία και Γεντί Κουλέ

Τα φώτα σε Τούμπα, Πλατεία και Γεντί Κουλέ

Μια αγωνιστική πριν το τέλος της Superleague, ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να στεφθεί πρωταθλητής την ώρα που η μάχη της παραμονής καλά κρατεί σε Νέα Σμύρνη και Ηράκλειο.

Βρισκόμαστε μια στροφή πριν το τέλος της Superleague και δύο γεγονότα δίνουν ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα. Η αναμονή στέψης του ΠΑΟΚ ως τον νέο πρωταθλητή και η μάχη της ουράς που θα ξεκαθαρίσει όπως όλα δείχνουν στην 30η αγωνιστική.

Ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα, υποδέχεται τον ήδη υποβιβασμένο Λεβαδειακό αι χρειάζεται μόλις έναν βαθμό για να βάλει τέλος στα 34 χρόνια αναμονής και να κατακτήσει το πρωτάθλημα μπροστά στο κοινό του.

Η ΑΕΚ που πλέον στερείται κινήτρου στο πρωτάθλημα και έχει το μυαλό της στο Κύπελλο και τη συμμετοχή της στον τελικό, υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τη Λάρισα που απέχει μόλις τρεις βαθμούς από τα μπαράζ παραμονής και θέλει 1-2 βαθμούς ακόμα για να θεωρηθεί ασφαλής.

Ακόμα μεγαλύτερη ανάγκη έχει η Ξάνθη που φιλοξενεί στα Πηγάδια τον εδώ και καιρό πεσμένο Απόλλωνα Σμύρνης. Οι Ακρίτες βρίσκονται μόλις στο +1 από τα μπαράζ και τον ΟΦΗ και στο +2 από τον υποβιβασμό και τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Έναν ΠΑΣ που δίνει στη Νέα Σμύρνη ίσως το ματς της χρονιάς κόντρα στον χαλαρό Πανιώνιο. Οι Γιαννιώτες θέλουν μόνο τη νίκη για να έχουν ελπίδες παραμονής και να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο στην 30η αγωνιστική.

Το δράμα της Superleague θα παιχτεί στο Γεντί Κουλέ του Ηρακλείου, όπου ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης. Οι δύο ομάδες αναμετρώνται σε ένα ματς αίμα και άμμος με τον χαμένο να βρίσκεται με το ενάμισι πόδι στα μπαράζ ή ακόμα και τον υποβιβασμό.

Τέλος έχουμε τις αναμετρήσεις του Ολυμπιακού που δοκιμάζεται στο ΔΑΚ Λαμίας από την τοπική ομάδα, την αναμέτρηση του Αγρινίου μεταξύ του Παναιτωλικού και του Άρη, όπως και το ματς στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Ματς χωρίς διακύβευμα από τις δύο πλευρές που ίσως χαρίσουν αρκετά γκολ στους θεατές, όπως συνηθίζεται στις τελευταίες στροφές της Superleague.

 Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα της 29ης αγωνιστικής της Superleague με κοινή ώρα έναρξης τις 19:00:

ΑΕΚ – ΑΕΛ (Novasports2)
Ξάνθη – Απόλλων Σμύρνης (ΕΡΤ)
Ατρόμητος – Παναθηναϊκός (ΕΡΤ)
Λαμία – Ολυμπιακός (ΕΡΤ)
ΟΦΗ – Αστέρας Τρίπολης (Novasports3)
ΠΑΟΚ – Λεβαδειακός (Novasports1)
Παναιτωλικός – Άρης (ΕΡΤ)
Πανιώνιος – ΠΑΣ Γιάννινα (Novasports4)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ