Μπακάκης: «Είμαστε ενωμένοι, μαζί στον ημιτελικό και στον τελικό»

Μπακάκης: «Είμαστε ενωμένοι, μαζί στον ημιτελικό και στον τελικό»

Ο δεξιός μπακ της ΑΕΚ, Μιχάλης Μπακάκης, σε δηλώσεις του μετά την ήττα από την ΑΕΛ τόνισε ότι η προσοχή όλων στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο στρέφεται στο Κύπελλο

Η ΑΕΚ υπέστη εντός έδρας ήττα από τη Λάρισα στο ΟΑΚΑ (1-0) αλλά σύμφωνα με τον Μιχάλη Μπακάκη, άπαντες πρέπει να αφήσουν πίσω τους τα κακά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα και να κάνουν focus στα παιχνίδια του Κυπέλλου. Ο διεθνής άσος έκανε έναν άτυπο υπολογισμό της χρονιάς και τόνισε ότι όλοι ενωμένοι θα παλέψουν για τον ημιτελικό και τον τελικό της δεύτερης τη τάξει εγχώριας διοργάνωσης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του δεξιού μπακ της Ένωσης στη Nova.

«Είμαστε πολύ στενοχωρημένοι. Φέτος η χρονιά στο πρωτάθλημα δεν πήγε καλά. Τελευταίο ματς στην έδρα μας και χάσαμε. Είχαμε απέναντί μας μία ομάδα που έπαιζε άμυνα στο μισό γήπεδο και είχαμε τέτοιες ομάδες φέτος. Δεν πρέπει να μείνουμε εδώ. Υπάρχει στενοχώρια, όμως δεν πρέπει να μείνουμε στενοχωρημένοι γιατί μπορεί να χάσουμε και να μην περάσουμε. Είμαστε ο ένας δίπλα στον άλλον, να προχωρήσουμε, να προκριθούμε και να πάμε στον τελικό».

Για το σύστημα στο πρώτο ημίχρονο: «Τώρα μιλάμε εκ του αποτελέσματος, βέβαια. Όταν αλλάξαμε το σύστημα φάνηκε η αλλαγή. Προσπαθήσαμε να κάνουμε σέντρες, όμως κόπηκαν. Δεν βάλαμε ένα γκολ να μπούμε στο παιχνίδι. Συνεχίζουμε».

Για τη φετινή σεζόν: «Όταν ξεκινήσαμε είχαμε ψυχολογία πρωταθλητή και μας βοήθησε να μπούμε Τσάμπιονς Λιγκ. Παίξαμε με εξαιρετικές ομάδες στον όμιλο. Ότι δεν πήραμε βαθμό στον όμιλο δεν είχε να κάνει με εμάς. Έχουν μεγάλη ποιότητα οι αντίπαλοι.

Στο πρωτάθλημα χάσαμε κάποιους βαθμούς και χάσαμε την αυτοπεποίθησή μας. Τώρα το μόνο που πρέπει να σκεφτόμαστε είναι πως πρέπει να ξεχάσουμε όλα. Να σκεφτούμε τον ημιτελικό και τον τελικό. Είμαστε ενωμένοι. Στον τελικό όλοι μαζί. Στο τέλος μένει η καλύτερη εικόνα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ