ΠΑΟΚ : Πρόταση – μαμούθ στον Βαρέλα…

ΠΑΟΚ : Πρόταση – μαμούθ στον Βαρέλα…

To10.gr αποκαλύπτει ότι τουρκική ομάδα έκανε πρόταση με ετήσιες απολαβές 1.500.000 € στον Βαρέλα. Το συμβόλαιο «Μπίσεσβαρ» που θέλει από τον ΠΑΟΚ, η κόντρα με τον ατζέντη και το ραντεβού με τον Ιβάν.

Ο Φερνάντο Βαρέλα είναι ίσως ο πιο κομβικός ποδοσφαιριστής, ο παίκτης-κλειδί στη συνολική αμυντική λειτουργία του φετινού ΠΑΟΚ. Ενας ογκόλιθος στην άμυνα, απροσπέλαστος, σχεδόν αλάνθαστος και κομβικός σε μεγάλα παιχνίδια και με τα σημαντικά γκολ που πέτυχε. Αλλά και ελεύθερος να διαπραγματευτεί το μέλλον του με ομάδα της αρεσκείας του, χωρίς να μπορεί ο ΠΑΟΚ να εμπλακεί στις επαφές.

Ο Δικέφαλος του Βορρά θέλει πώς και πώς να διατηρήσει στο ρόστερ του τον 31χρονο κεντρικό αμυντικό από το Πράσινο Ακρωτήρι. Ο Λουτσέσκου προσπαθεί εδώ και μήνες να πείσει τον παίκτη να μείνει, αλλά και τη διοίκηση του ΠΑΟΚ να κάνει ό,τι χρειάζεται, ώστε να βρεθεί λύση και να συνεχίσει στην Τούμπα. Κάτι που αρχικά φαινόταν δεδομένο ότι θα συμβεί, αλλά στην πορεία η κατάσταση άλλαξε άρδην, με τον Βαρέλα και τον ΠΑΟΚ να έχουν πάλι μεγάλη απόσταση.

ΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ «ΜΠΙΣΕΣΒΑΡ»

Τι συμβαίνει; Αυτό που κυκλοφορεί στη Θεσσαλονίκη και αποτελεί συνέχεια της τακτικής Σαββίδη στις ανανεώσεις, έχει να κάνει με τη μεγάλη διαφορά που έχει προκύψει με την εταιρεία που εκπροσωπεί τον Βαρέλα. Η διοίκηση Σαββίδη έχει αναπτύξει μια δική της πολιτική σε ό,τι αφορά στους ατζέντηδες και τις ανανεώσεις συμβολαίων. Θεωρεί ότι ο παίκτης είναι της ομάδας, άρα ο μάνατζερ δεν έχει δουλειά να λάβει προμήθεια. Μάλιστα, με εξαίρεση την περίπτωση του Μπίσεσβαρ, οι Κρέσπο και Πασχαλάκης έκαναν πέρα τους μάνατζέρ τους για να υπογράψουν. Καθώς ο Ιβάν αρνούνταν να συζητήσει για τα χρήματα των εκπροσώπων τους.

Ο εκπρόσωπος του Βαρέλα παραδέχθηκε πρόσφατα ότι οι συζητήσεις διακόπηκαν, παρά το γεγονός ότι κάποια στιγμή οι δύο πλευρές έφτασαν πολύ κοντά. Μάλιστα, η διαφωνία προέκυψε και στα χρόνια του συμβολαίου. Ο Βαρέλα ζήτησε συμβόλαιο Μπίσεσβαρ. Δηλαδή κλειστό 3ετές. Διότι έχουν ακριβώς την ίδια ηλικία. Επίσης, έχει ζητήσει 1.200.000 € τον χρόνο. Με την αντιπρόταση του ΠΑΟΚ να αφορά συμβόλαιο 2+1 χρόνων, με κλιμακωτές απολαβές, που φτάνουν έως τα λεφτά που θέλει ο παίκτης, με τα μπόνους.

Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ

Το νέο δεδομένο στην υπόθεση Βαρέλα είναι ότι ο παίκτης δέχθηκε πολύ μεγάλη επίσημη προσφορά από ομάδα της Τουρκίας. Εως τώρα ήταν γνωστό ότι η Γαλατασαράι ενδιαφερόταν (και συνεχίζει να ενδιαφέρεται) για την απόκτησή του, ωστόσο, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχει κι άλλη ομάδα, που έχει ήδη κάνει την κίνησή της. Κίνηση που μεταφράζεται σε 3ετές συμβόλαιο, με καθαρές ετήσιες απολαβές 1.500.000 €. Πρόταση που ξεπερνάει τα «θέλω» του Βαρέλα. Και προφανώς θα γίνει αποδεκτή, εάν δεν υπάρξει κάποια διαφοροποίηση στη στάση του ΠΑΟΚ. Οι πληροφορίες που θέλουν την (προσεχώς πρωταθλήτρια) Μπασακσεχίρ να έχει κάνει την παραπάνω πρόταση, δεν επιβεβαιώνονται. Αλλά ούτε και διαψεύδονται… Και το Champions League είναι ένα επιπλέον δέλεαρ…

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΒΑΡΕΛΑ – ΙΒΑΝ

Πάντως, επειδή η βραδιά της φιέστας περιλάμβανε αρκετές σημειολογικά σημαντικές στιγμές, δεν αποκλείεται κάποιες ιδιαίτερες… αγκαλιές που έλαβαν χώρα στους πανηγυρισμούς του τίτλου, να αλλάξουν τα δεδομένα. Αλλωστε, ολοένα και πληθαίνουν τα σενάρια που θέλουν τον Σαββίδη να θέλει να σπρώξει πολύ χρήμα στη μεταγραφική αγορά, για να διατηρήσει τον ΠΑΟΚ ψηλά, αλλά και να καταφέρει να τον βάλει στους ομίλους του Champions League, για πρώτη φορά στην ιστορία του. Μάλιστα, ίσως και πριν τον τελικό του Κυπέλλου να υπάρξει συνάντηση του ίδιου του Ιβάν με τον Βαρέλα. Κάτι που εφόσον συμβεί, δεν αποκλείεται να αλλάξει τα δεδομένα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ