Ο Ατρόμητος δεν θα διαθέσει εισιτήρια για τον ΟΦΗ

Ο Ατρόμητος δεν θα διαθέσει εισιτήρια για τον ΟΦΗ

Αλλαγή στάσης από τον Ατρόμητο, ο οποίος παρά την αρχική συναίνεσή του στο να διατεθούν εισιτήρια για τους οπαδούς του ΟΦΗ, τελικά προχώρησε σε ανάκληση της αρχικής του απόφασης.

Στην πρώτη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα Ατρόμητος-ΟΦΗ, οι Περιστεριώτες έδωσαν έγκριση να δοθούν 200 εισιτήρια στους Κρητικούς για το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Παρόλα αυτά, σε νέα σύσκεψη που προγραμματίστηκε εκτάκτως από τους ιθύνοντες του Ατρόμητου, αποφασίστηκε τελικά να ανακληθεί η αρχική τους απόφαση.

Συγκεκριμένα, η ομάδα των δυτικών προαστίων μετά και από σχετική διαβούλευση αποφάσισε να μην διαθέσει εισιτήρια για τους φίλους του ΟΦΗ, επικαλούμενη λόγους ασφαλείας.

Μετά και τη γνωστοποίηση των εξελίξεων, η αστυνομία δεν προέβαλλε κάποια αντίρρηση, δεχόμενη τελικά την αλλαγή στάσης των διοικούντων.

Πάντως, οι Περιστεριώτες έσπευσαν να αιτιολογήσουν εκτενώς την απόφασή τους, η οποία όπως τόνισαν ήταν απότοκο της αντιπαλότητας που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στους οπαδούς των δυο ομάδων, αλλά και λόγω των ανησυχητικών μηνυμάτων που δέχθηκαν πριν την αναμέτρηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ