«Γουέστ Χαμ και Έβερτον στην… κούρσα για Κούτρη»

«Γουέστ Χαμ και Έβερτον στην… κούρσα για Κούτρη»

Οι «μνηστήρες» αυξάνονται για την απόκτηση του Λεονάρντο Κούτρη, καθώς Γουέστ Χαμ και Έβερτον ενδιαφέρονται για τον μπακ του Ολυμπιακού.

Πριν μερικές μέρες to10.gr αποκάλυψε πως η Πόρτο ενδιαφέρεται έντονα για την απόκτηση του Λεονάρντο Κούτρη. Ο Έλληνας αμυντικός του Ολυμπιακού φαίνεται πως είναι περιζήτητος μετά τη δεύτερη πολύ καλή χρονιά που πραγματοποίησε με τους ερυθρόλευκους και οι «μνηστήρες» συνεχίζουν και αυξάνονται.

Συγκεκριμένα, στο κόλπο για την απόκτηση του Κούτρη είναι και η Γουέστ Χαμ με την Έβερτον που θα «μονομαχήσουν» με την Πόρτο για να αποσπάσουν το «ναι» τόσο από τον Ολυμπιακό αλλά και από τον παίκτη.

Δημοσίευμα από την Αγγλία αναφέρει πως οι δύο ομάδες παρακολουθούν την περίπτωση του Έλληνα μπακ και είναι έτοιμες να καταθέσουν πρόταση στον Ολυμπιακό. Οι ερυθρόλευκοι κοστολογούν τον Κούτρη με πάνω από 10 εκατ. ευρώ, αλλά σύμφωνα με το δημοσίευμα τα σφυριά φέρονται διατεθειμένα να τα δώσουν.

Η Γουέστ Χαμ είναι δεδομένο πως θα κινηθεί το ερχόμενο καλοκαίρι για την απόκτηση τουλάχιστον ενός δεξιού μπακ και ο Κούτρης είναι ψηλά στη λίστα των Λονδρέζων. Επίσης γίνεται αναφορά και στον Μαζουάκου που αποκτήθηκε από τους Πειραιώτες, με τις δύο ομάδες να διατηρούν πολύ καλές σχέσεις.

Από την άλλη η Έβερτον επίσης ψάχνει για δεξιό μπακ, προκειμένου να έχει για μπακ-απ του Λούκας Ντιν, ενώ η ομάδα που έχει ασχοληθεί περισσότερο με τον Έλληνα αμυντικό είναι η Πόρτο. Δημοσιεύματα από την Πορτογαλία, μιλούν συνεχώς για τον Κούτρη και την Πόρτο, ειδικά μετά την αποκάλυψη της είδησης από to10.gr.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ