«Επιστρέφει ο Ρομπέρτο στον Ολυμπιακό αν δεν μείνει ο Σα»

«Επιστρέφει ο Ρομπέρτο στον Ολυμπιακό αν δεν μείνει ο Σα»

Ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με την As, κοιτάζει την περίπτωση του Ρομπέρτο, αλλά μόνο σε περίπτωση που δεν μείνει στους ερυθρόλευκους ο Ζοσέ Σα.

Ο Ολυμπιακός εδώ και μερικές βδομάδες «τρέχει» την υπόθεση του Ζοσέ Σα, έχοντας μάλιστα ενημερώσει κι επίσημα την Πόρτο για τις προθέσεις του. Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να κρατήσουν τον Πορτογάλο γκολκίπερ στο λιμάνι και μετά το καλοκαίρι και για αυτό το λόγο κατέθεσαν «τρελή» πρόταση για να τον πείσουν να μείνει στον Ολυμπιακό.

Οι Πειραιώτες βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με την πλευρά του 25χρονου Πορτογάλου τερματοφύλακα, όμως ακόμα δεν έχουν συμφωνήσει μαζί του, ενώ δεν υπάρχει συμφωνία ούτε με την Πόρτο.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της As, ο Ολυμπιακός κοιτάζει και την περίπτωση του Ρομπέρτο, αλλά μόνο σε περίπτωση που δεν τα βρει με τον Σα. Ο Ισπανός γκολκίπερ είναι μία λύση για τους ερυθρόλευκους, αλλά μόνο για να αντικαταστήσει τον Ζοσέ Σα. Ο ίδιος ο Ρομπέρτο έχει ξεκαθαρίσει πως θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό και πράγματι, οι Πειραιώτες κοιτάζουν την περίπτωση του.

Όπως αναφέρει η ισπανική ιστοσελίδα, ο Ρομπέρτο δεν πρόκειται να μείνει στην Εσπανιόλ και το οικονομικό δεν πρόκειται να αποτελέσει πρόβλημα, ενώ  τονίζουν πώς το θέμα έχει άμεση σχέση με τον Σα που όμως αποτελεί προτεραιότητα.

Τέλος η As αναφέρει πως ο 33χρονος γκολκίπερ έφυγε πριν τρία χρόνια από την Ελλάδα για να επιστρέψει στην πατρίδα του, με τον ίδιο να έχει τις καλύτερες αναμνήσεις από τον Ολυμπιακό και να θέλει να γυρίσει για να κλείσει την καριέρα του στο λιμάνι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ