ΠΑΣ Γιάννινα – Λαμία : Η κριτική των παικτών του ΠΑΣ

ΠΑΣ Γιάννινα – Λαμία : Η κριτική των παικτών του ΠΑΣ

Ο ΠΑΣ προηγήθηκε στο ματς κόντρα στη Λαμία με γκολ του Μαυροπάνου αλλά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη αφού η σκληροτράχηλη Λαμία κατάφερε να σκοράρει και να αποσπάσει τον βαθμό της ισοπαλίας.

Ο Μαυροπάνος έκοβε και σκόραρε και ο Γιάκος έκανε ό,τι μπορούσε μεσοεπιθετικά για τους Γιαννιώτες που ωστόσο δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη δεχόμενοι γκολ από στημένη φάση.

Βελλίδης
Καλός όπου χρειάστηκε για την ομάδα του. Στην φάση του γκολ ελέγχεται γιατί ίσως θα μπορούσε να επέμβει με μια αποφασιστική έξοδο.

Λίλα
Κακός στο κακό διάστημα του ΠΑΣ και καλός στο καλό του. Γενικά το… δυναμό της ομάδας του Πετράκη.

Ναδάλες
Κακός σήμερα ο Λατίνος του ΠΑΣ. Πήρε πρωτοβουλίες, αλλά είχε ημιτελείς ενέργειες και τα στημένα που εκτέλεσε ήταν και αυτά πολύ μέτρια.

Μιχαήλ
Ήταν καλός στο πρώτο ημίχρονο που αγωνίστηκε στην τριάδα των στόπερ χωρίς να δεχτεί φάσεις στον χώρο ευθύνης του αν και έπαιζε τραυματίας από το 27’. Έγινε αλλαγή στο ημίχρονο.

Γιάκος
Από τους καλύτερους του ΠΑΣ. Ήταν μέσα σε πολλές από τις επικίνδυνες φάσεις των γηπεδούχων είτε ως δημιουργός είτε ως εκτελεστής και είχε το υπέροχο γυριστό στο τέλος που λίγο έλειψε να δώσει τη νίκη στην ομάδα του.

Κόντε
Δεν κινήθηκε στο επίπεδο που μας έχει συνηθίσει. Ωστόσο είχε τις ευκαιρίες του για να σκοράρει, χωρίς να είναι αποτελεσματικός.

Μαυροπάνος
Πολύ καλός ο νεαρός κεντρικός αμυντικός. Κέρδισε πολλές μονομαχίες ενώ ήταν και ο σκόρερ του ΠΑΣ με κεφαλιά νικώντας το προσωπικό του μαρκάρισμα στην φάση του κόρνερ.

Τζημόπουλος
Ήταν ένα ματς με λίγες σημαντικές φάσεις πράγμα που σημαίνει πως οι αμυντικοί έκαναν καλά τη δουλειά τους. Έτσι και ο Τζημόπουλος που ανταποκρίθηκε καλά σε σύστημα τριών αμυντικών.

Αποστολόπουλος
Με πολλά τρεξίματα αφού ήταν φουλ μπακ και έδινε βοήθειες τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση. Του πιστώνεται και το καλοζυγισμένο κόρνερ από το οποίο προήλθε το γκολ.

Μανθάτης
Ξεκίνησε πολύ καλά στο πρώτο δεκάλεπτο με δυο καλές πλαγιοκοπήσεις, Στη συνέχεια όμως δεν βοήθησε καθώς έπεσε αισθητά η απόδοσή του.

Σολτάνι 
Σε ρηχά νερά ο Αλγερινός επιθετικός. Δεν μπόρεσε να στήσει συνεργασίες με τους μεσοεπιθετικούς συμπαίκτες του, χάθηκε στο ματς και έγινε αλλαγή λόγω τραυματισμού στο 61’.

Σκόνδρας
Μπήκε αντί του Μιχαήλ στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου και ανταπεξήλθε. Μπήκε δυναμικά στις διεκδικήσεις και τιμωρήθηκε με κίτρινη κάρτα για αυτό.

Μπουκουβάλας
Μπήκε για να δώσει ανάσες και ζωντάνια στην δεξιά πλευρά του ΠΑΣ, αντικαθιστώντας τον ταλαιπωρημένο Αποστολόπουλο. Δεν κατάφερε κάτι άξιο αναφοράς.

Χαλκιαδάκης
Αντικατέστησε τον Σολτάνι στο 61’. Κινητικός, είχε και μια ευκαιρία για να σκοράρει αλλά δεν τα κατάφερε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ