Ο Σισέ, ο Κούτρης και η πρώτη μεταγραφή του Μαρτίνς…

Ο Σισέ, ο Κούτρης και η πρώτη μεταγραφή του Μαρτίνς…

Οι δύο ερυθρόλευκοι που «πολιορκούνται» για τα καλά και η πρώτη κίνηση του Ολυμπιακού που πλησιάζει.

Το πλάνο είναι συγκεκριμένο και έχει καταρτιστεί εδώ και καιρό. «Τρέχει» ήδη με την διοίκηση και τον προπονητή να έχουν αποφασίσει στους άξονες που θα κινηθούν για την ενίσχυση του Ολυμπιακού ώστε στη νέα σεζόν να παρουσιαστεί ακόμη πιο ισχυρός και έτοιμος να ξεπεράσει όλα τα εμπόδια που θα του βάλουν, εντός και εκτός γηπέδου…

Ο Πέδρο Μαρτίνς πρόσφατα τόνισε πως από την πλευρά του έχουν δοθεί… ονόματα και διευθύνσεις για τις θέσεις και τους παίκτες που επιθυμεί να δει στα ερυθρόλευκα. Η λίστα του Μαρτίνς είναι στα χέρια των Πειραιωτών, ο στόχος ξεκάθαρος. Να γίνει η καλύτερη δυνατή επιλογή και να μπορεί ο Πορτογάλος να έχει στα χέρια του το καλύτερο υλικό για να δουλέψει το καλοκαίρι και να βάλει «πλώρη» για τους μεγάλους στόχους της σεζόν που ξεκινούν από τις ευρωπαϊκές μάχες για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Όσο πιο γρήγορα τόσο καλύτερα, εξ ου και οι πληροφορίες που θέλουν τους Πειραιώτες να δουλεύουν σε φουλ ρυθμούς και να ετοιμάζουν νωρίς-νωρίς, μέσα στον Μάιο την πρώτη τους μεταγραφή.

Το που χρειάζεται ενίσχυση ο Ολυμπιακός είναι ξεκάθαρο (κέντρο άμυνας, εξτρέμ, επίθεση) χωρίς να μπορεί ακόμη με σιγουριά κανείς να αποκλείσει έξτρα επιλογές στην πορεία.

Οι πωλήσεις άλλωστε παίζουν σημαντικό ρόλο στην κατάρτιση του πλάνου που «τρέχει». Και ως γνωστόν εδώ και χρόνια οι παίκτες του Ολυμπιακού απασχολούν τους καλύτερους! Κάτι που συμβαίνει ήδη και εν όψει του καλοκαιριού. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα έχουμε και συνταρακτικές αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας.

Ο Ολυμπιακός άλλωστε δεν χρειάζεται πολλές αλλαγές στο ρόστερ του και αυτό σημαίνει πως αν προκύψουν πωλήσεις δεν θα επηρεάσουν την συνολική λειτουργία της ομάδας, θα γίνουν μόνο με τα χρήματα που θέλει ο Ολυμπιακός (όπως πάντα) και βεβαίως θα αντικατασταθούν επάξια.

Και μπορεί στο στόχαστρο ξένων ομάδων να βρίσκεται μια ντουζίνα ερυθρόλευκοι όμως αυτοί που βρίσκονται στην… pole position είναι οι Σισέ και Κούτρης.

Και για τους δύο υπάρχουν ήδη αρκετές ομάδες που έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον για την απόκτηση τους. Και για τους δύο άλλωστε υπήρξαν επίσημες προτάσεις τον Ιανουάριο, θα υπάρξουν δεδομένα και το καλοκαίρι, αν δεν έχουν ήδη φτάσει στα γραφεία της πλατείας Αλεξάνδρας.

Για να παραχωρηθούν βεβαίως θα πρέπει να φτάσουν ψηλά οι υποψήφιοι αγοραστές. Πολύ ψηλά. Και να μη τι άλλο στον Ολυμπιακό γνωρίζουν πολύ καλά πώς να χειρίζονται τις μεταγραφικές υποθέσεις, κάτι που ξέρουν και οι μάνατζερ και οι ξένες ομάδες.

Ο Ολυμπιακός είναι δεδομένο πως θα κάνει κινήσεις για τα στόπερ του (πρόσφατα διαβάσατε στο «10» σχετικό ρεπορτάζ) αλλά και για την αριστερή πλευρά της άμυνας του αν τελικά πουληθεί ο Κούτρης.

Το σουξέ του Έλληνα αριστερού μπακ είναι ήδη πολύ μεγάλο καθώς εκτός από την Τζένοα που έκανε κίνηση τον Ιανουάριο και τις αγγλικές ομάδες που τον παρακολουθούν έχει μπει στο «κόλπο» και η Πόρτο όπως διαβάσατε άλλωστε στο «10». Για τον Σισέ σύλλογοι από την Γερμανία και την Αγγλία καλοβλέπουν την περίπτωση του και δείχνουν διατεθειμένοι να πληρώσουν πολλά για να τον κάνουν δικό τους.

Τον Ιανουάριο μην ξεχνάμε πως ο Ολυμπιακός είπε όχι σε 18 εκατ. ευρώ για τον Αφρικανό στόπερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ