«Ο Μαρτίνς ζήτησε τον Ματιέ»

«Ο Μαρτίνς ζήτησε τον Ματιέ»

Η πορτογαλική εφημερίδα A Bola αναφέρει πως ο προπονητής του Ολυμπιακού, ζήτησε την απόκτηση του Γάλλου κεντρικού αμυντικού της Σπόρτινγκ Λισαβόνας

Το όνομα του Ζερεμί Ματιέ είναι στο επίκεντρο της δημοσιότητας για τον Ολυμπιακό και to10.gr έχει αποκαλύψει το θέμα πριν από λίγες μέρες.

Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι και η πορτογαλική εφημερίδα A Bola κάνει ιδιαίτερη αναφορά στον Ολυμπιακό και το ενδιαφέρον για τον έμπειρο στόπερ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

«Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς έχει ζητήσει την απόκτηση του Ζερεμί Ματιέ» είναι ο τίτλος στο σχετικό ρεπορτάζ και επισημαίνεται πως ο διεθνής αμυντικός είναι ο πρώτος στόχος του 49χρονου τεχνικού των ερυθρόλευκων.

Οι Πορτογάλοι γράφουν ότι ο Ματιέ θέλει ν’ αποχωρήσει από την ομάδα της Λισαβόνας στο τέλος της σεζόν, με την  A Bola να επισημαίνει πως ο παίκτης έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2020.

Η πορτογαλική εφημερίδα υποστηρίζει στο ρεπορτάζ της πως επιθυμία των «λιονταριών» είναι η παραμονή του παίκτη στο «Αλβαλάδε», αλλά προσθέτει πως ο Ματιέ θέλει να αποχωρήσει από την Σπόρτινγκ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ