ΑΕΚ: Συνάντηση Μελισσανίδη-Λυμπερόπουλου-Χιμένεθ για την επόμενη σεζόν!

ΑΕΚ: Συνάντηση Μελισσανίδη-Λυμπερόπουλου-Χιμένεθ για την επόμενη σεζόν!

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ και είχε συνάντηση με τους Νίκο Λυμπερόπουλο και Μανόλο Χιμένεθ.

Με τον Μανόλο Χιμένεθ στο τιμόνι της αναμένεται να είναι και τη νέα σεζόν η ΑΕΚ, κάτι που μαρτυρά και η συνάντηση που είχε σήμερα μαζί του ο Δημήτρης Μελισσανίδης, με θέμα συζήτησης τη νέα σεζόν. Οι δύο άνδρες ανέλυσαν τα δεδομένα και τις εκκρεμότητες που υπάρχουν για την Ένωση ενόψει της χρονιάς που ξεκινά, παρουσία και του τεχνικού διευθυντή της ομάδας, Νίκου Λυμπερόπουλου.

Μελισσανίδης, Χιμένεθ και «Λύμπε» τα είπαν σε πολύ καλό κλίμα, αναλύοντας υποθέσεις που απασχολούν την ΑΕΚ στο μεταγραφικό κομμάτι, αλλά και άλλα ζητήματα που σχετίζονται με το ποδοσφαιρικό τμήμα και την επόμενη μέρα. Φυσικά, κουβέντα έγινε και για τον τελικό κυπέλλου που αποτελεί άλλωστε τον μεγάλο στόχο όλων στην ομάδα.

Η ΑΕΚ προχωρά με τσίτα τα γκάζια για να κατακτήσει το κύπελλο και αμέσως μετά να βάλει σε μια σειρά τις εκκρεμότητες που υπάρχουν ενόψει της νέας χρονιάς. Με στόχο να γίνουν το συντομότερο όλα όσα απαιτούνται, προκειμένου οι Κιτρινόμαυροι να επιστρέψουν στην κορυφή. Κάτι, που θα κληθεί να φέρει εις πέρας ο Χιμένεθ, μιας και η απόφαση να παραμεινει στον πάγκο της ΑΕΚ και μετά το καλοκαίρι, δείχνει «κλειδωμένη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ