Επαφές του Ολυμπιακού με τον Νασρί!

Επαφές του Ολυμπιακού με τον Νασρί!

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζει το «μπαμ» του καλοκαιριού, καθώς φέρεται να έχει ξεκινήσει συζητήσεις με την πλευρά του Σαμίρ Νασρί, που μένει ελεύθερος από τη Γουέστ Χαμ.

O Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει τον μεταγραφικό του σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν και τα ονόματα που ακούγονται καθημερινά για τους Πειραιώτες είναι δεκάδες.

Μετά την υπόθεση του Ματιέ Βαλμπουενά όπου ο Ολυμπιακός παρακολουθεί τις εξελίξεις, ακόμα ένας Γάλλος ήρθε στο προσκήνιο για τους ερυθρόλευκους. Ο λόγος για τον Σαμίρ Νασρί που αγωνίζεται στη Γουέστ Χαμ και έχει κάνει μεγάλη καριέρα σε Σεβίλλη και Μάντσεστερ Σίτι.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σημερινό δημοσίευμα του Κόκκινου Πρωταθλητή, ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Γάλλο μεσοεπιθετικό των σφυριών, ενώ φέρεται ήδη να έχει ξεκινήσει συζητήσεις με την πλευρά του παίκτη. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Νασρί μένει ελεύθερος από τη Γουέστ Χαμ το καλοκαίρι και ο Ολυμπιακός θέλει να αποσπάσει το «ναι» και να κάνει το «μπαμ» του καλοκαιριού.

Ο σταρ της Γουέστ Χαμ έχει μια σπουδαία καριέρα, καθώς έχει αγωνιστεί πέρα από τις Σεβίλλη και Μάντσεστερ Σίτι και στην Άρσεναλ, ενώ έχει πάνω απο 300 συμμετοχές σε Premier League και La Liga. Παράλληλα υπήρξε διεθνής με την εθνική ομάδα των τρικολόρ, ενώ μπορεί να αγωνιστεί με ευχέρεια τόσο αριστερά αλλά και στον άξονα. Αναμφίβολα πρόκειται για μία τεράστια μεταγραφή αν υλοποιηθεί αλλά και δύσκολη, καθώς ο Νασρί είναι ένας παίκτης με υψηλό κασέ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ