ΠΑΟΚ: Οι δύο… τελικοί και το μίνι rotation με ΠΑΣ Γιάννινα

ΠΑΟΚ: Οι δύο… τελικοί και το μίνι rotation με ΠΑΣ Γιάννινα

Ο Ράζβαν Λουστέσκου ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ νίκη και με τον ΠΑΣ για το ρεκόρ, αλλά και... νταμπλ. Μίνι rotation ετοιμάζει ο Ρουμάνος τεχνικός με του Γιαννιώτες.

Απόλυτα συγκεντρωμένους θέλει τους παίκτες του ΠΑΟΚ έως το τέλος της σεζόν ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος προπονητής ζητά από τους ποδοσφαιριστές του, να βρίσκονται σε εγρήγορση μέχρι να ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις της ομάδας. Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στα αποδυτήρια του Δικεφάλου ο 50χρονος τεχνικός θέλει τη νίκη αύριο επί του ΠΑΣ Γιάννινα για να σφραγιστεί το Πρωτάθλημα χωρίς ήττα και φυσικά το Κύπελλο με αντίπαλο την ΑΕΚ.

«Έχουμε ακόμη δύο παιχνίδια στα οποία πρέπει να ανταποκριθούμε. Χρονικά προηγείται το ματς με τον ΠΑΣ, εκεί όπου πρέπει να διατηρήσουμε το αήττητο στο Πρωτάθλημα, στόχος μας είναι η νίκη. Αμέσως μετά ακολουθεί ο τελικός του Κυπέλλου. Όλοι μαζί, ενωμένοι, πρέπει να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις αυτών των αγώνων, έως το τέλος. Σας πιστεύω, είστε οι καλύτεροι, πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο στα δύο παιχνίδια που ακολουθούν Πρώτα προέχει το ματς με τον ΠΑΣ και ύστερα ο τελικός», ανέφερε χαρακτηριστικά ο τεχνικός του ΠΑΟΚ.

Σήμερα θα πραγματοποιηθεί μια τελευταία προπόνηση και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή για την αναμέτρηση με την ομάδα της Ηπείρου. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου για το αυριανό παιχνίδι προσανατολίζεται να κάνει ένα μικρό rotation, προκειμένου να έχουν κάποιους παίκτες πιο ξεκούραστους στο ματς με την ΑΕΚ.  Η πρώτη αλλαγή θα είναι στα χαφ με τον Κάνιας να παίρνει τη θέση του Σάκχοφ και η δεύτερη στις πτέρυγες με τον Ζαμπά να παίρνει τη θέση του Λημνιού.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Πασχαλάκης, στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά οι Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο και Γιαννούλης. Στη μεσαία γραμμή οι Ολιβέιρα και Κάνιας, στις πτέρυγες οι Ζαμπά και Μπίσεσβαρ, στον άξονα ο Πέλκας και στην κορυφή της επίθεσης ο Άκπομ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ