Η αποστολή του Ολυμπιακού για την Λάρισα (pic)

Η αποστολή του Ολυμπιακού για την Λάρισα (pic)

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει αύριο εκτός έδρας την Λάρισα και ο τεχνικός των ερυθρόλευκων, Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας του λιμανιού

Ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει αύριο τις υποχρεώσεις του στην φετινή αγωνιστική περίοδο, με τους ερυθρόλευκους ν’ αντιμετωπίζουν εκτός έδρας την Λάρισα για την 30η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για την αυριανή αναμέτρηση στην Λάρισα, με τον Πέδρο Μαρτίνς να ανακοινώνει την αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς απέναντι στους «βυσσινί».

Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ο Μαρτίνς συμπεριέλαβε στην αποστολή τον νεαρό Μαρτίνη όπως και τον Αβραάμ Παπαδόπουλο.Η αποστολή του Ολυμπιακού είναι η ακόλουθη: Χουτεσιώτης, Λοντίγκιν, Ελαμπντελαουί, Μεριά, Τσιμίκας, Κούτρης, Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Μαρτίνης, Σισέ, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Νάτχο, Φορτούνης, Ανδρούτσος, Μασούρας, Ντίας, Γκερέρο, Χασάν και Σολδάνο.

Εκτός αποστολής είναι ο Σα γιατί ο Μαρτίνς θέλει να χρησιμοποιήσει τον Λοντίνγκιν στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν, αλλά και ο Γκιγιέρμε με τον Ποντένσε καθώς οι δύο παίκτες είναι τιμωρημένοι.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η αποστολή της ομάδας μας για το ματς κόντρα στην ΑΕΛ. / The squad players selected ahead of the match against AEL FC. 🔴⚪️⚽️ #olympiacos #slgr # AELOLY #squadlist

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη olympiacosfc (@olympiacosfc) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ