Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ για το ματς με τον ΠΑΣ (pic)

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ για το ματς με τον ΠΑΣ (pic)

Οι επιλογές του Ραζβάν Λουτσέσκου για το αποψινό παιχνίδι στα Γιάννινα - Οι αλλαγές στην άμυνα και η τριπλέτα Πέλκας, Μπίσεσβαρ και Ζαμπά πίσω από τον Ακπομ.

Με αρκετές αλλαγές κυρίως στην άμυνα θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στον αποψινό αγώνα με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα, για την 30η και τελευταία αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Βιεϊρίνια και Μάτος, ξεκινάει τον Δικέφαλο με τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια και τους Κρέσπο και Γιαννούλη στα δύο άκρα της αμυντικής γραμμής. Κεντρικό δίδυμο στην οπισθοφυλακή θα είναι οι Ίνγκασον και Τόσκα.

Από εκεί  και πέρα, στα χαφ θα βρίσκονται οι Κάνιας  και Ολιβέιρα, με τον Πέλκα να κινείται μπροστά τους σε ελεύθερο ρόλο και τους Μπίσεσβαρ και Ζαμπά στις δύο πτέρυγες της μεσοεπιθετικής γραμμής. Στην κορυφή της επίθεσης ξεκινάει ο Άκπομ.

Στον πάγκο για τους Ασπρόμαυρους, οι οποίοι μπορεί την προηγούμενη αγωνιστική να κατέκτησαν και μαθηματικά το πρωτάθλημα αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι αδιάφοροι, καθώς θέλουν να διατηρήσουν το αήττητο, βρίσκονται οι: Ρέι, Βαρέλα, Σάκχοφ, Μίτσιτς, Λημνιός, Ενρίκε και Σβιντέφσκι.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ