Χασάν: «Είμαι χαρούμενος στον Ολυμπιακό – Θα δούμε τι θα αποφασιστεί για το μέλλον»

Χασάν: «Είμαι χαρούμενος στον Ολυμπιακό – Θα δούμε τι θα αποφασιστεί για το μέλλον»

Ο Αιγύπτιος επιθετικός που σκόραρε και στο παιχνίδι του Ολυμπιακού κόντρα στην ΑΕΛ, δήλωσε χαρούμενος που βρίσκεται στο Λιμάνι αναφέροντας: «πρέπει να δούμε τι θα αποφασισθεί για το μέλλον»

Ο θηριώδης φορ του Ολυμπιακού, Αχμέντ Χασάν, έχει συμπληρώσει φέτος 32 συμμετοχές με την ερυθρόλευκη φανέλα, έχοντας σκοράρει 15 τέρματα. Στο εκτός έδρας παιχνίδι των Πειραιωτών με την ΑΕΛ, ο Αιγύπτιος άσος σκόραρε εκ νέου συμβάλλοντας στο τελικό 3-0 των Πειραιωτών.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα ο έμπειρος φορ τόνισε:

«Δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί… αύριο. Πρέπει να περιμένουμε τι θα γίνει. Είμαι χαρούμενος στον Ολυμπιακό. Θα πρέπει να δούμε το τι θα αποφασιστεί για το μέλλον. Έχω πετύχει 15 γκολ συνολικά. Έχω χάσει αρκετά ματς εξαιτίας τραυματισμών.

Για το διάστημα της απουσίας που είχα, τα 15 γκολ είναι ένας σημαντικός αριθμός! Ελπίζω να συνεχίσω με τον ίδιο τρόπο. Το να παίζεις στον Ολυμπιακό είναι κίνητρο. Δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω για να αποδίδεις όταν φοράς αυτήν την φανέλα. Μόνο και μόνο που παίζουμε στον Ολυμπιακό μας δίνει την δύναμη να συνεχίσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ