Τζημόπουλος: «Μαύρη σελίδα για τον ΠΑΣ, να κοιτάξουμε τα λάθη μας»

Ο άσος του ΠΑΣ Γιάννινα μίλησε για τον υποβιβασμό των Ηπειρωτών και στάθηκε στα πολλά και σημαντικά λάθη που έγιναν στον σχεδιασμό της ομάδας.


Τζημόπουλος: «Μαύρη σελίδα για τον ΠΑΣ, να κοιτάξουμε τα λάθη μας» | to10.gr

Κατήφεια και προβληματισμός επικρατεί στο στρατόπεδο του ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ υποβιβάστηκε και τυπικά στη δεύτερη κατηγορία.

Ο Θεμιστοκλής Τζημόπουλος μετά το τέλος του αγώνα τόνισε ότι έγιναν πολλά και σημαντικά λάθη, που οδήγησαν στον υποβιβασμό της ομάδας.

«Έγιναν λάθη που μας οδήγησαν στον υποβιβασμό. Είναι μια μαύρη σελίδα για την ομάδα μας αλλά ο ΠΑΣ θα συνεχίσει να υπάρχει», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, τόνισε ότι οι Ηπειρώτες πληγώθηκαν από τις στημένες φάσεις, τις διαιτητικές αποφάσεις, αλλά και την απώλεια του Πέδρο Κόντε.

Συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Έγιναν λάθη που μας οδήγησαν στον υποβιβασμό. Είναι μια μαύρη σελίδα για την ομάδα μας αλλά ο ΠΑΣ θα συνεχίσει να υπάρχει. Δεν κοιτάς το παρελθόν, αλλά το μέλλον. Ζήσαμε μεγάλες στιγμές με τον ΠΑΣ, η ομάδα είχε ανοδική πορεία. Η ομάδα στηρίζονταν σε μικρό αριθμό παικτών, φέτος μας πλήγωσαν οι στημένες φάσεις, ήταν κάποιες διαιτητικές αποφάσεις που μας έφεραν πίσω, δεν καταφέραμε να το νικήσουμε αυτό και έγινε ότι έγινε.  Ήταν σίγουρα απώλεια ο Κόντε, υπήρξαν πολλά σεντερ φορ, που δεν κατάφεραν να πετύχουν τα γκολ του. Το σημερινό ματς είχε έναν βαθμό δυσκολία παραπάνω, αλλά αν δεν μπορείς να σκοράρεις μέσα στην έδρα σου κάνει πολύ δύσκολα τα πράγματα. Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει μεγάλη δυναμική και πιστεύω ότι θα επιστρέψει άμεσα στην Super League. Εγώ έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΣ και πρέπει να το τιμήσω. Πρέπει να σκεφτούμε τι λάθη έγιναν και να συνεχίσουμε γιατί ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει μέλλον», ανέφερε.

 

Γράψτε το σχόλιο σας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο