Δίνει «μάχη» ο Χασάν στην συνάντηση με την Μπράγκα

Δίνει «μάχη» ο Χασάν στην συνάντηση με την Μπράγκα

Ο Αιγύπτιος θα μιλήσει με την Μπράγκα με ένα μόνο στόχο, να μείνει και του χρόνου στο λιμάνι. Η σημαντική συνάντηση του Αιγύπτιου στην Πορτογαλία την επόμενη εβδομάδα και ο ρόλος του Πέδρο Μαρτίνς

Ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό τις κινήσεις του για τον σχεδιασμό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου και είναι προφανές πως ένα από τα θέματα που απασχολούν τους ερυθρόλευκους είναι και η παραμονή ή όχι του Αχμέντ Χασάν.

Δεν είναι φυσικά μυστικό ότι ο Πέδρο Μαρτίνς επιθυμεί την παραμονή του Αιγύπτιου στον Ολυμπιακό και την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Όχι βέβαια με την καταβολή 4 εκατ. ευρώ που ζητάει η Μπράγκα για την παραχώρηση του παίκτη, αλλά κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο εξελίξεων.

Κι αυτές τις εξελίξεις είναι έτοιμος να τις… προκαλέσει ο ίδιος ο παίκτης, που επιθυμεί να φορέσει την φανέλα του Ολυμπιακού και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο Χασάν έχει μιλήσει με τον Μαρτίνς και είναι προφανές πως πολλά πράγματα περνούν πλέον στο χέρι του Αιγύπτιου επιθετικού. Ο 26χρονος στράικερ αναμένεται τις επόμενες μέρες να έχει μια πολύ σημαντική συνάντηση, στην οποία θα ξεκαθαρίσουν πολλά για το μέλλον του.

Μια συνάντηση του ίδιου ή του μάνατζερ του με την διοίκηση της Μπράγκα, στην οποία ο Χασάν θα εκφράσει την επιθυμία του να μείνει στον Ολυμπιακό και την επόμενη χρονιά.

Για να γίνει βέβαια αυτό θα πρέπει η πορτογαλική ομάδα να ρίξει αισθητά τις απαιτήσεις της και ο Χασάν εκτιμά ότι μπορεί να τα καταφέρει.

Οι πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο αυτή η συνάντηση που προαναφέραμε να γίνει μέσα στην επόμενη εβδομάδα, γιατί ο Χασάν θέλει να ξεκαθαρίσει το θέμα όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Το ίδιο θέλει φυσικά και ο Πέδρο Μαρτίνς, καθώς ο προπονητής του Ολυμπιακού θέλει να προχωρήσει το πλάνο του ενόψει της νέας σεζόν. Είναι μάλιστα πολύ πιθανό να κάνει και ο τεχνικός των ερυθρόλευκων μια κίνηση για το συγκεκριμένο θέμα, το διάστημα που θα βρίσκεται στην Πορτογαλία.

Η ουσία πάντως είναι ότι ο Αιγύπτιος επιθετικός ετοιμάζεται να δώσει «μάχη» στις συζητήσεις με την Μπράγκα, ώστε να μείνει στους ερυθρόλευκους και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ