«Μόνο ο Σαββίδης, μπορεί να κρατήσει τον Βαρέλα»

«Μόνο ο Σαββίδης, μπορεί να κρατήσει τον Βαρέλα»

Ο Φερνάντο Βαρέλα σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα είναι πολύ κοντά στην πόρτα της εξόδου μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων και μόνο ο Ιβάν Σαββίδης μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα.

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα από την Ρουμανία για το μέλλον του Φερνάντο Βαρέλα στον ΠΑΟΚ. Η περίπτωση του δείχνει να έχει σκαλώσει με τις δύο πλευρές να μην δείχνουν διάθεση για να συζητήσουν την επέκταση της συνεργασίας τους.

Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα οι Ρουμάνοι επιμένουν ότι ο έμπειρος αμυντικός του Δικεφάλου είναι πολύ κοντά στην πόρτα της εξόδου, παρά το γεγονός ότι ο μάνατζερ του Πάουλο Τεξέιρα υποστήριξε πως οι τελικές συζητήσεις θα γίνουν μετά τον τελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Ο Βαρέλα έχει στα χέρια του αρκετές προτάσεις τις οποίες εξετάζει με πολύ μεγάλη προσοχή καθώς θα τον ακολουθήσει και η οικογένεια του. Πάντως υπάρχει ένα ενδεχόμενο ο Αφρικανός ποδοσφαιριστής να συνεχίσει την καριέρα του στην Τούμπα, αν και εφόσον ο Ιβάν Σαββίδης καθίσει μαζί του στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και του προσφέρει ένα συμβόλαιο κοντά στα χρήματα που επιθυμεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ