«Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Λέο Περέιρα» (vids)

«Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Λέο Περέιρα» (vids)

Οι Πορτογάλοι μπλέκουν τον Ολυμπιακού με τον υψηλόσωμο Βραζιλιάνο σέντερ μπακ της Ατλέτικο Παραναένσε, Λεό Περέιρα!

Η μεταγραφική περίοδος πλησιάζει και όπως είναι λογικό καθημερινά ακούγονται αρκετά ονόματα ως υποψήφιοι στόχοι του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα, τις τελευταίες ώρες στην Πορτογαλία έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία ότι οι Ερυθρόλευκοι ενδιαφέρονται για τον Βραζιλιάνο σέντερ μπακ, Λεό Περέιρα, ο οποίος αγωνίζεται στην πατρίδα του με τα χρώματα της Ατλέτικο Παραναένσε.

Ο 23χρονος αποτελεί έναν από τους δύο βασικούς πυλώνες της άμυνας της βραζιλιάνικης ομάδας και μέχρι στιγμής έχει παίξει σε όλα τα παιχνίδια. Ο Λεό Περέιρα έχει παίξει σε 8 ματς σε όλες τις διοργανώσεις και έχει πετύχει 1 γκολ σε 720 λεπτά συμμετοχής.

Ο Λατινοαμερικάνος άσος είναι διεθνής με την U20 της Βραζιλίας και έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιανουάριο του 2022, ενώ φέρεται να βρίσκεται επίσης στο στόχαστρο της Πόρτο, αλλά και αρκετών ακόμα πορτογαλικών συλλόγων. Η ομάδα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο έχει ρίξει τα δίχτυα της στην χώρα του καφέ και ένας από τους παίκτες που κοιτάζει είναι ο Περέιρα.

Ο υψηλόσωμος σέντερ μπακ (1.89μ.), είναι γέννημα – θρέμμα της Ατλέτικο Παραναένσε, ωστόσο, στην καριέρα του έχει αγωνιστεί ως δανεικός σε Γκουαρατινγκουέτα και Ναούτικο, ενώ το 2017 είχε παίξει για ένα εξάμηνο στο MLS  με τα χρώματα του Ορλάντο.

Δείτε τον εν δράσει:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ