Σάντι Κρίζμαν : Η Λάρισα έχει τον δικό της Γκριεζμάν (vids)

Σάντι Κρίζμαν : Η Λάρισα έχει τον δικό της Γκριεζμάν (vids)

Η Λάρισα μπορεί να υπερηφανεύεται ότι έχεις στις τάξεις της τον Κροάτη Γκριεζμάν, ο οποίος φέτος της έχει χαρίσει σχεδόν τους μισούς της βαθμούς στη Superleague.

Οι απανταχού φίλοι της Λάρισας έχουν τον δικό τους Αντουάν Γκριεζμάν, το όνομα αυτού: Σάντι Κρίζμαν. Θες η… παρολίγον συνωνυμία, θες το παρόμοιο κούρεμα, θες η επιθετική δεινότητα; Οι Θεσσαλοί έχουν βρει στο πρόσωπο του 28χρονου στράικερ τον λυτρωτή τους!

Οι «βυσσινί» βρίσκονται στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Superleague με συγκομιδή 17 βαθμούς! Από τους 17 στον Κριζμάν οφείλονται οι 8! Όχι κι άσχημα έτσι;

Πιο αναλυτικά, o… Κροάτης Γκριεζμάν σκόραρε στις 30/9 όταν η Λάρισα φιλοξένησε τον ΠΑΟΚ χαρίζοντας μάλιστα τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας όταν στο 89′ «έγραψε» το 1-1! Βρήκε δίχτυα και στις 22/10 στην εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Πλατανιά (1-0), χάρισε μάλιστα στην ΑΕΛ το πρώτο της «τρίποντο» στο φετινό πρωτάθλημα και την πρώτη εκτός έδρας νίκη της μετά από 6,5 χρόνια (!) συγκεκριμένα από τις 11 Απριλίου του 2010, όταν επικράτησε του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη (3-0)!

Ο 28χρονος σκόραρε και στο Κέρκυρα – Λάρισα (1-1) στις αρχές Νοέμβρη, ενώ στην τελευταία αγωνιστική (14η) οι «βυσσινί» νίκησαν και πάλι, την Ξάνθη αυτή τη φορά, χάρη στο φιλί της ζωής που τους έδωσε το (90+4′), ποιος άλλος; Μα ο Σάντι Κρίζμαν!

Ο Κροάτης επιθετικός ήρθε στη Λάρισα, μαζί με το Νίκολα Ζίζιτς, το περασμένο καλοκαίρι. Γεννημένος στις 17 Αυγούστου του 1989 με προϋπηρεσία στις Κόπερ, Ζελιέζνιτσαρ Σαράγεβο, Σλάβεν Μπέλουπο, Ίστρα, Jeonnam Dragons FC, Ριέκα, Κάρλοβατς και Ζμιν, έχει μέχρι στιγμής απολογισμό καριέρας τις 212 συμμετοχές, τα 44 τέρματα και τις 13 ασίστ!

Στην ΑΕΛ έχει γίνει ένας πρώτης τάξεως λυτρωτής. Με 16 συμμετοχές (σε πρωτάθλημα και κύπελλο) μετρά πέντε γκολ, τέσσερα εκ των οποίων άκρως καθοριστικά για την βασίλισσα του κάμπου επιτρέποντας έτσι στους «βυσσινί» να καυχιούνται για τον δικό τους Αντουάν Γκριεζμάν! Ο οποίος παρεμπιπτόντως σε ισπανικό κύπελλο, πρωτάθλημα και Champions League έχει μόλις δύο γκολ παραπάνω από τον Κροάτη!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ