Στο στόχαστρο της ΑΕΚ ο Σοάρες

Στο στόχαστρο της ΑΕΚ ο Σοάρες

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε αναζήτηση δεξιού μπακ ενόψει της νέας σεζόν και μία από τις περιπτώσεις που παρακολουθεί είναι του Ροντρίγκο Σοάρες της Άβες.

Η ΑΕΚ έχει ξεκινήσει τον μεταγραφικό της σχεδιασμό και ο Νίκος Λυμπερόπουλος «ξεψαχνίζει» την αγορά προκειμένου να βρει τους ιδανικούς παίκτες για την Ένωση της επόμενης σεζόν.

Οι κιτρινόμαυροι αναμένεται να προχωρήσουν σε αρκετές μεταγραφές το καλοκαίρι, όμως πολλές θα είναι και οι αποχωρήσεις. Ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο με τους παίκτες που θα αποτελέσουν παρελθόν, όμως στην ΑΕΚ είναι δεδομένο πως θα κινηθούν για έναν δεξιό μπακ, έναν αμυντικό κι έναν εξτρέμ και μάλιστα άμεσα.

Δημοσιεύματα από το εξωτερικό συνδέουν την Ένωση επί καθημερινής βάσεως με τον Όγκνιεν Βράνιες και θεωρούν δεδομένη την επιστροφή του, ενώ στην Πορτογαλία κυκλοφορούν σενάρια που θέλουν την ΑΕΚ να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Ροντρίγκο Σοάρες.

Ο 26χρονος Βραζιλιάνος αγωνίζεται στην Άβες (ως δανεικός από την Γκρέμιο Ανάπολις), η φυσική του θέση είναι δεξιός μπακ, όμως μπορεί να αγωνιστεί και αριστερά. Πρόκειται για έναν από τους ποδοσφαιριστές που έχουν «γυαλίσει» στην Ένωση, ενώ και ο Μανόλο Χιμένεθ εγκρίνει την απόκτηση του.

Βέβαια δεν πρόκειται για κάτι επίσημο προς το παρόν, αλλά στην Πορτογαλία θεωρούν δεδομένο πως ο Βραζιλιάνος μπακ αποτελεί στόχο της ΑΕΚ. Αξίζει να σημειωθεί πως σημερινό δημοσίευμα της O’Jogo μιλάει για ενδιαφέρον για τον παίκτη και από τη Γαλλία, τη Τουρκία και τη Γερμανία. Ωστόσο δεν αναφέρει τα ονόματα των συλλόγων.

Ο Σοάρες πραγματοποιεί μια σπουδαία σεζόν με την Άβες στην Πορτογαλία, καθώς έχει αγωνιστεί σε 31 ματς πρωταθλήματος, ενώ μετράει 4 γκολ και 4 ασίστ. Ακόμα έχει 4 συμμετοχές σε Κύπελλο και Λιγκ Καπ, όπου έχει μοιράσει και μία ασίστ. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στη Βραζιλία, με την Σάντο Αντρέ και την Γκρέμιο Ανάπολις στην οποία ανήκει από το 2014, ενώ έχει υπάρξει μέλος της δεύτερης ομάδας της Πόρτο, αλλά και της Τσάβες.

Η περίπτωση του δεν είναι εύκολη για την ΑΕΚ, αφού υπάρχει ενδιαφέρον από αρκετούς συλλόγους, ενώ και η Άβες θέλει να τον κρατήσει. Σύμφωνα με την O’ Jogo πάντως είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα στην καριέρα του και θέλει να αγωνιστεί σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Για αυτό τον λόγο στην Πορτογαλία συνδέεται το όνομα του Σοάρες με την Ένωση, η οποία ψάχνει τον αντικαταστάτη του Γκάλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ