«Ετοιμάζει πρόταση για Καμαρά η Γουότφορντ»

«Ετοιμάζει πρόταση για Καμαρά η Γουότφορντ»

Σύμφωνα με δημοσίευμα του βρετανικού «Standard», οι άνθρωποι της Γουότφορντ σκέφτονται να επισημοποιήσουν το ενδιαφέρον τους για τον Καμαρά καταθέτοντας πρόταση περίπου 14 εκατ. ευρώ.

Ο νεαρός χαφ του Ολυμπιακού, Μαντί Καμαρά, κοστολογείται στα 12 εκατομμύρια λίρες από τους Άγγλους και η Γουότφορντ του Χάβι Γκαρθία εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο απόκτησής του.

Τουλάχιστον έτσι αναφέρει σημερινό (09/05) δημοσίευμα του βρετανικού standard.co.uk!

Ο νεαρός μέσος Ολυμπιακός δεν είναι αρνητικός στο σενάριο μετακόμισης στις Σφήκες, αλλά το πιο πιθανό είναι να αποφασίσει για το μέλλον του μετά το Κόπα Άφρικα όπου συμμετέχει με τη φανέλα της Ν. Γουινέας.

Ο Καμαρά πραγματοποίησε σπουδαία σεζόν στο Λιμάνι, μετά την έλευσή του από την Αζαξιό το καλοκαίρι έναντι 2 εκατομμυρίων λιρών.

Ο 22χρονος μετράει μέχρι στιγμής 31 εμφανίσεις, σημειώνοντας έξι γκολ και τον Ιανουάριο ανταμείφθηκε από τους Πειραιώτες με νέο συμβόλαιο – με καλύτερες απολαβές- αν και δεν επεκτάθηκε η περίοδος… εκπνοής του, που είναι τον Ιούνιο του 2023.

Η νέα συμφωνία που προσφέρθηκε στον Καμαρά, ήταν σε άμεση αναγνώριση του ενδιαφέροντος που υπήρχε για τον ίδιο, από πολλούς συλλόγους κατά τη διάρκεια της σεζόν. Εκ των μνηστήρων και η Γουότφορντ.

Οι Σφήκες παρακολούθησαν τον διεθνή με τη Γουινέα άσο, η αξία του οποίου εκτιμάται, σε περίπου 12 εκατομμύρια λίρες, με τους ανθρώπους της ομάδας να σκέφτονται να επισημοποιήσουν το ενδιαφέρον τους την προσεχή μεταγραφική περίοδο.

Δεν είναι λίγες πάντως οι ομάδες από το Νησί που τον έχουν ψηλά στη μεταγραφική τους λίστα, με τη Νιουκάσταλ να τον έχει στα υπ’ όψιν καθώς επίσης και σύλλογοι από την Γερμανία και την Ιταλία.

Σύμφωνα πάντως με το δημοσίευμα της Standard Sport, ο ίδιος είναι θετικός στην προοπτική μετακίνησής του στη Γουότφορντ και θα μπορούσε κάλλιστα να μπει στον πειρασμό να κάνει το ταξίδι για το Vicarage Road. Ωστόσο, ο 22χρονος δεν θα σπεύσει να πάρει άμεσα την απόφαση του και είναι πιθανό να το πράξει μετά την ολοκλήρωση του Κόπα Άφρικα που ξεκινά στις 21 Ιουνίου.

Εν τω μεταξύ σύμφωνα πάντα με τους Άγγλους ο Ολυμπιακός, από πλευράς του, προσπαθεί να πείσει τον παίκτη να μείνει τουλάχιστον για μία ακόμη σεζόν, αφού τον έχει κοστολογήσει από 20 έως 25 εκατ. ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ