Σούπερ Λίγκα: Αποφασίστηκε η συντήρηση των αγωνιστικών χώρων

Σούπερ Λίγκα: Αποφασίστηκε η συντήρηση των αγωνιστικών χώρων

Οι αποφάσεις που πάρθηκαν στο σημερινό διοικητικό συμβούλιο της Super League, μεταξύ αυτών και η επικύρωση της βαθμολογίας.

Με ανακοίνωσή της η Σούπερ Λίγκα αναφέρθηκε στις τέσσερις αποφάσεις που έλαβε κατά τη σημερινή (9/5) συνεδρίαση του Διοικητικού συμβουλίου της.

Εκτός από την επικύρωση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος που έληξε, ξεχώρισε και η απόφαση για συντήρηση των αγωνιστικών χώρων.

Αναλυτικά οι αποφάσεις:

1/ Επικυρώθηκε, κατά πλειοψηφία, ο βαθμολογικός πίνακας αγωνιστικής περιόδου 2018-2019 του Πρωταθλήματος Super League Σουρωτή.

2/ Εγκρίθηκαν ομόφωνα προσκλήσεις υποβολής ενδιαφέροντος, οι οποίες θα αναρτηθούν στην επίσημη ιστοσελίδα της Super League τις προσεχείς ημέρες.

3/ Έγινε αναλυτική ενημέρωση και αποτίμηση της διοργάνωσης της Τελικής Φάσης του Πρωταθλήματος Super League K17, η οποία διεξάχθηκε στο Αγρίνιο και σε προσεχές Δ.Σ. θα παρουσιαστούν συγκεκριμένες προτάσεις προβολής των Πρωταθλημάτων Υποδομών.

4/ Αναγνωρίστηκε ομόφωνα η αναγκαιότητα συντήρησης των αγωνιστικών χώρων με συγκεκριμένες προδιαγραφές και σε προσεχές Δ.Σ. θα επιλεγεί το κατάλληλο μοντέλο διαχείρισης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ