Χασάν για Τουρέ: «Μεγάλη τιμή να παίζεις δίπλα σε έναν τέτοιο παίκτη» (pic)

Χασάν για Τουρέ: «Μεγάλη τιμή να παίζεις δίπλα σε έναν τέτοιο παίκτη» (pic)

Το μήνυμα του Αιγύπτιου επιθετικού του Ολυμπιακού για τον Ιβοριανό σούπερ σταρ, που πριν από λίγες ώρες ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ενεργό δράση.

Ο Γιάγια Τουρέ αποφάσισε να αποχωρήσει από την ενεργό δράση και ένας ένας οι πρώην συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό τον ευχαριστούν για όσα έζησαν μαζί και του εύχονται τα καλύτερα για το μέλλον.

Μετά τον Μαντί Καμαρά και ο Αχμέντ Χασάν αποχαιρέτησε τον Ιβοριανό μέσο με τον δικό του μοναδικό τρόπο. Ο Αιγύπτιος επιθετικός των Πειραιωτών το απόγευμα της Παρασκευής ανέβασε στα social media μια φωτογραφία του με τον Αφρικανό χαφ και τόνισε ότι ήταν μεγάλη τιμή για τον ίδιο που αγωνίστηκε δίπλα σε έναν τόσο σπουδαίο παίκτη.

Συγκεκριμένα, ο διεθνής άσος έγραψε: «Μεγάλη τιμή να παίζεις δίπλα σε έναν τέτοιο παίκτη. Η κληρονομιά σου θα παραμείνει για πάντα μαζί μας μέσα και έξω από το γήπεδο. Σου εύχομαι τα καλύτερα στο νέο σου ταξίδι».

Δείτε την ανάρτησή του:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

A great honor playing alongside such a great player .. Your legacy will always remain with us on & off the field.. Wishing you all the best in your new journey #yaya_toure

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ahmed Hassan Kouka (@hassankouka9) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ