Προσέφυγε στο Διαιτητικό Δικαστήριο ο ΠΑΣ Γιάννινα

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα προσέφυγε στο Διατητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ ζητώντας να μην επικυρωθεί η βαθμολογία.


Προσέφυγε στο Διαιτητικό Δικαστήριο ο ΠΑΣ Γιάννινα | to10.gr

Ο ΠΑΣ Γιάννινα κατέθεσε προσφυγή στο Διατητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ σε μια προσπάθεια να εξαντλήσει τις πιθανότητες να παραμείνει στην Super League.

Υπάρχει κανείς που δεν θα ήθελε τον Σλούκα στον Ολυμπιακό;

Οι Ηπειρώτες μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσαν έκαναν γνωστή την προσφυγή τους στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, προκειμένου να μην υπάρξει επικύρωση της βαθμολογίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. Γιάννινα 1966 ανακοινώνει ότι κατόπιν της επικυρώσεως της φετινής βαθμολογίας του πρωταθλήματος Super League Σουρωτή 2018-19 από τις υπόλοιπες ομάδες, μιας και η ομάδα μας δεν δέχθηκε να την επικυρώσει από μέρους της, κατέθεσε προσφυγή ενώπιον του διαιτητικού δικαστηρίου ποδοσφαίρου της ΕΠΟ, περί ακυρώσεως της απόφασης της από 09/05/2019 συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League Ελλάδας και επικύρωσης του τελικού βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο άρθρο 131 του ν.2725/1999, τον ΚΑΠ και τους υπόλοιπους κανονισμούς της ΕΠΟ, αποφασίζοντας μέσα στα πλαίστια της αρχής της ασφάλειας του Κράτους Δικαίου και της σταθερότητας των έννομων σχέσεων, τον υποβιβασμό των 2 μόνο τελευταίων ομάδων της κατάταξης του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος.»

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

Αυτόν τον παίκτη κοιτάζει ο Παναθηναϊκός (vid)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ